Pa....kod mene baš i nije bilo tako.

Kad smo otišli sa svim tim pripremljenim papirima i
pismom koje mi je poslala sestra sa fotokopijama njihovih L.K., nisu nam ništa dalje gledali od pisma
koje nije bilo overeno, a moralo je da bude. Naglašavam da i muž i ja i moj brat imamo već 3 ili 4 njihove multi vize, ali jednostavno prvo su gledali to pismo bez priloženih dokumenata. Žena koja tamo radi bila je zaista veoma ljubazna! Kad je pročitala u pismu da idemo na proslavu mature moje sestričine, otišla je kod konzula da pokuša da ga ubedi (a nije morala), jer joj je bilo žao da nas ostavi onako razočarane, ali i pored te njene predusetljivosti, nismo ništa uradili sem što smo pokupili dokumenta, zahvalili joj se na pomoći i podvijena repa otišli iz konzulata
Da, moram da kažem još da nam je rekla da bez pisma ne može , ili vaučera neke agencije, ili jednostavno da rezervišemo neki hotel preko neta pa odštampanu rezervaciju priložimo

Ovo treće mi je bilo toliko glupavo, jer sam kao od šale rezervisala hotel u Budimpešti i kad sam videla kako izgleda ta rezervacija, bilo mi je sumnjivo da to baš tako može da prodje, tako da to nisam uradila.

Obzirom da smo bili u trci sa vremenom, tajming mi nije dozvoljavao da bilo šta uradim i u nekoj agenciji, jer se sve to dešavalo pred prvi maj. I tako........mi nismo otišli

I odjednom čitam tvoj post da ne treba ni garantno pismo, ni vaučer ni bilo šta drugo

To jedino, čini mi se, prolazi ako si u Subotici (čitajući neke forume, njima dobijanje vize ide ko od šale) ili si madjar ili madjarica

)))
Do sad nismo imali nikavih problema sa dobijanjem njihovih viza, tako da sam se iznenadila i zbunila kad sam videla da joj je samo bitno to pismo