Holy1
Ističe se
- Poruka
- 2.671
Sta je po tebi bilo realno ostvarljivo resenje?Covek koji je bio budala, nije znao sta je realno ostvarljivo.
Ne realan covek i tako budala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je po tebi bilo realno ostvarljivo resenje?Covek koji je bio budala, nije znao sta je realno ostvarljivo.
Ne realan covek i tako budala.
Погрешна особа (не могу употребити ријеч човјек јер је не заслужује) у погрешно време на погрешном мјесту. Лик који је допустио да га Хрвати/Хашки трибунал намагарче и нанесе штету сопственом народу.Covek koji je bio budala...
U suštini, ti si se preciznije (dakle, tačnije) izrazio od korisnika Slaven777.Da, pogresno sam se izrazio. Ali opet..
jedno vreme se krio u okolini KruševcaDobar dan.
Zanima me kakvo je vaše mišljenje o Milanu Babiću bivsem predsedniku Republike Srpske Krajine. Poznato je da je ucestvovao u Haskom procesu kao tužilac predsedniku Miloševiću, a mnogi ga smatraju izdajnikom..
Можеш и на оној теми да пишеш о томе, ионако су други корисници то проширили.Ко је спојио моју тему са овом?
У наслову сам ставио да се не ради само о Пелопонезу него целом грчком копну па и северној Македонији?
Де баш да видим ко има тако танке живце за теме о Словенима а тако је широкогруд за Есаде Рахиће и бошњачку вехабистичку пропаганду?
Колико знам модератор треба да пошаље поруку члану а не да му сече тему као касапин.
Можеш и на оној теми да пишеш о томе, ионако су други корисници то проширили.
Значи да ти наслов теме о хеленизацији Словена и погрому не одговра и то сматраш пропагандним ударом на Словене!
Послато је обавештење да је тема спојена са сличном постојећом.
Ништа није обрисано него спојено у једну тему, сви коментари су ту.
Како би ти назвао тему?
Ко је спојио моју тему са овом?
У наслову сам ставио да се не ради само о Пелопонезу него целом грчком копну па и северној Македонији?
Де баш да видим ко има тако танке живце за теме о Словенима а тако је широкогруд за Есаде Рахиће и бошњачку вехабистичку пропаганду?
Колико знам модератор треба да пошаље поруку члану а не да му сече тему као касапин.
Tema o Radu Rahiću je zaključana...a i ne buni se, previše, jerbo je to ionako više tema za Politiku. Vi ste zapravo i osnovni motiv zašto sam je i otvorio, a ne neki drugi razlozi.
Dakle ne samo što je ta tema zaključana, nego tema posvećena Bošnjačkoj mahali koja je sadržala isključivo srpsku literaturu, nije kršila nijednu odredbu Pravilnika Foruma Krstarice i bila vrlo interesantno pitanje jerbo mislim da sve interesuje otkud taj naziv u sred Kosovske Mitrovici, ne da nije bila spojena s nekom, nego ni zaključana, već u potpunosti obrisana nakon što sam nekoliko dana proveo prikupljajući i prekucavajući građu za nju (i to nema nikakvih duplikata; jedino mesto je bio forum).
I to sve samo zbog toga što ste se vi žalili; toliko vam se na ovom forumu povlađuje nenormalno da se još i budite; dok se može na stotinu tema pisati npr. o Hrvatima samo zbog toga što vi tako želire! Tibor Živković je imao vrlo lep izraz; ne treba vam ni nokat dati jerbo nikakvog poštovanja nemate i ne postoje granice vaših apetita i sujete.
Tи мало код чика психијатра ниси ти Тибор Живковић нити је та тема отворена због нас већ због тебе само са којом си сморио цео форум.
Теме о Хрватима и свим функционишу као и све друге о Бугарима и свим осталим проблем су били Словени!
Ти себе издвајаш из групе као неког словесног и самосвесног па далеко си суједнији и подмуклији од осталих разлог зашто си првилегован овде је збох знања које имаш али те знање не чини више нити мање човеком. Нико се није бунио ни за шта сем за теме које припадаку пдф политици.
Ти си могао да се изјасниш то није сексуално опредељење ниси у обавези али пошто се већина нас изјаснила скоро сваки човек сем тебе шта је по националности ти си то свесно избегао и уживао садистички и посве болесној атмосфери коју си направио.
Сад синдром жртве за који се стално хваташ решавај на другом месту није било за џаба и ниси био невин у томе.
"Tibor Živković je imao vrlo lep izraz; ne treba vam ni nokat dati jerbo nikakvog poštovanja nemate i ne postoje granice vaših apetita i sujete."
Пази ти си сад Тибор Живковић? Иза њега стоје дела а не трабуњања на форуму и умео је да се изјасни да је Србин.
Ти си се умислио да си величина Тибора Живковића или реинкарнација апостола или пророка Мухамеда па да судиш овде о моралу?
Ко је спојио моју тему са овом?
Престаните са препуцавањем вас двојица.
Ako ćete kao zezanje, onda uzmite dio o Bjelopavlićima iz zdravice vojvode Maša Đurovića:Poštovani,
Izvinjavam se što ovako sada upadam, ali potrebna mi je pomoć.
Kolega sa kojim radim je dao otkaz i sa nama je samo do četvrtka ili petka. Preziva se Žunjić, i iz plemena je Bijelopavlića.
Pošto smo stalno nešto pričali na tu temu, kolege i ja smo došli da ideju da mu za oproštaj napravimo neku majcu vezano na temu Bijelopavlića.
Da li negde postoji neki zvanični grb plemena Bijelopavlić?
Hvala unapred
Радничка комора узела је целу ствар на себе. Отсек за заштиту жена и деце побринуо се да мали штрајкачи док се све не заврши, буду смештени у радничком склоништу. Радничка комора ће их хранити.Ми смо решили да штрајкујемо јер један дан једемо а један дан не једемо. Па смо морали. Радили смо 14 сати и за тако много посла треба више хране. Станови су били бедни. Спавали смо по 23 у соби. Има бува и вашки. Поред тога били смо често тучени.