- Poruka
- 131.373
to naravno da nema javno dostupno
eventualno da trazis u arhivu
eventualno da trazis u arhivu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Где то каже?Cedomir Antic istoricar kaze da istorija nije nauka, zato sto ne moze da radi eksperiment ?
Malo malo i lupeta
16.15 Antic - istorija nije nauka,istorija je naucna disciplina , da je istorija nauka mi bi mogli da napravimo eksperiment.Где то каже?
У праву је историја јесте научна дисциплина.16.15 Antic - istorija nije nauka,istorija je naucna disciplina , da je istorija nauka mi bi mogli da napravimo eksperiment.
Има овде тема о њој.Zanima me mišljenje vaše u vezi istoričarke Dubravke Stojanović. Nisam do pre neki dan znao za dotičnu, malo sam je slušao i stekao utisak da lupeta dosta. A vidim da je i zastupljena u medijima..
Hvala brate, nisam primetio.
16.15 Antic - istorija nije nauka,istorija je naucna disciplina , da je istorija nauka mi bi mogli da napravimo eksperiment.
Традиција чега?Odakle potice tradicija?
Koji su je narodi prvi poceli da primenjuju ali i zasto?
Tradicija kao pojam, kroz istoriju pa sve do danasТрадиција чега?
Mani me knjiga.evo ovde mozda nadjes odgovor
https://www.knjizare-vulkan.rs/etnologija-antropologija/20782-izmisljanje-tradicije
jesuMani me knjiga.
Najvise me interesuje kako se tradicija prenosila sa jednog kolena na drugi, od kogacsu culi za izradu muzickih instrumenata?
I koji se narod smatra jako tradicionalnim, mozdacsu to japanci u gradu Kjoto?
Deretic reko, a Radic preteko.Za ovu knjigu Deretic je reko da je finansirao Vatikan i najveci neprijatelji srpskog naroda.
Pogledajte prilog 991081