Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.640
Zasto ne postoji Italijanska katolicka crkva?
Ako neko zna, molio bih odgovor.
Ako neko zna, molio bih odgovor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što katolička crkva nikad nije dozvolila politikantstvo i cepanje po nacionalnoj osnovi. Svaku pobunu je krvavo ugušila.Katolička crkva inače ima jako mračnu prošlost i inkvizicija je njen izum. Teško da bi neko mogao pored inkvizicije da napravi neku separatističku katoličku crkvu.Zanima me zašto ne postoji Hrvatska Katolička Crkva?
Ako neko zna molio bih za odgovor?
Zanima me zašto ne postoji Hrvatska Katolička Crkva?
Ali Srbi imaju svoju pravoslavnu crkvu, pa je niko ne naziva separatisickom. Ni mnoge druge.Zato što katolička crkva nikad nije dozvolila politikantstvo i cepanje po nacionalnoj osnovi. Svaku pobunu je krvavo ugušila.Katolička crkva inače ima jako mračnu prošlost i inkvizicija je njen izum. Teško da bi neko mogao pored inkvizicije da napravi neku separatističku katoličku crkvu.
Katolička crkva inače ima jako mračnu prošlost i inkvizicija je njen izum.
Dobro, mozda ima veze sa ovim..Posto nisam citao "Nečistu Krv" ne znam o čemu se radi..Može kratko objašnjenje?citala sam u necistoj krvi ali to nije bosna ni cg
Svekar kresne snaju.Dobro, mozda ima veze sa ovim..Posto nisam citao "Nečistu Krv" ne znam o čemu se radi..Može kratko objašnjenje?
Zaključeno je i da se oduzme status professora emeritusa Dragi Roksandiću,bivšem profesoru na Odsjeku za povijest FFZG-a, ako se u legalnom postupku pokaže da su prijave za seksualno zlostavljanje protiv njega istinite.
Dobar dan.
Zanima me kakvo je vaše mišljenje o Milanu Babiću bivsem predsedniku Republike Srpske Krajine. Poznato je da je ucestvovao u Haskom procesu kao tužilac predsedniku Miloševiću, a mnogi ga smatraju izdajnikom..
Da, pogresno sam se izrazio. Ali opet..Svedok