Ко има право на Васељенског Патријарха, Грци, Римљани који не постоје, или Словени Аријевци који су први створили Светско Царство и територијалну државу уопште?
Бог је Аријевцима(Словенима - Србима) дао да владају светом, јер им је Бог дао најбољу земљу да се намноже и све изуме који су створили сва технолошка доба.
Бог им је дао оружије да освоје свет и створе царства.

Грци нису познавали територијалну државу, него само примитивне полисе, градове.

Римљани су преотели Царство од Аријеваца (по божијој вољи).
Али Царство припада Аријевцима, њихови преци су га створили, оно је отето и почива на лажима.
Зато и Православна Црква почива на лажима и као таква не може бити стуб и тврђава истине.

Царство мора бити враћено Словенима(Србима), а тиме и Васељенска Црква, јер све је (по божијој промисли) украдено,
и дошло је време да се Круна врати своме власнику.

Бог нам открива Истину о прошлости, јер Бог је Истина, Пут и Живот.
Ми тумачимо то што нам Бог открива, а не кривотворимо, стављајући га у функцију од нечег, јер то нешто је увек лажно!

Ко има право на Васељенског Патријарха, Грци, Римљани који не постоје, или Словени Аријевци који су први створили Светско Царство и територијалну државу уопште?
Бог је Аријевцима(Словенима - Србима) дао да владају светом, јер им је Бог дао најбољу земљу да се намноже и све изуме који су створили сва технолошка доба.

Али Царство припада Аријевцима, њихови преци су га створили, оно је отето и почива на лажима.
Зато и Православна Црква почива на лажима и као таква не може бити стуб и тврђава истине.

Царство мора бити враћено Словенима(Србима), а тиме и Васељенска Црква, јер све је (по божијој промисли) украдено,

Bog i arijevci ne idu zajedno. Bog je jevrejska izmišljotina. Arijevac je ideal belog čoveka koji je utopija.

ad died in a motorcycle accident while Dragan was still young.[5] At the age of 3, his mother moved to Australia with her two children from a previous marriage, and Vasiljković ended up in an orphanage and later a foster home.[5] At t
ŠKORIĆ VS. ANDERSON
ŠEF SPLITSKOG HDZ-a OBRUŠIO SE NA SLAVNU GLUMICU Petar Škorić optužio Pamelu Anderson za širenje specijalnog rata protiv Hrvatske
  • AUTOR:
    • Jutarnji.hr

• OBJAVLJENO:
  • 28.05.2019. u 11:22

pamela-i-petar.jpg

Vojko Bašić/Cropix / Profimedia, TEMP Rex Features

Šef splitskog HDZ-a Petar Škorić na Facebooku je prozvao glumicu Pamelu Anderson zbog izjave koju je među ostalima dala u intervjuu za Novosti.

Slavna holivudska ljepotica i aktivistica poručila je Hrvatskoj da ‘izađe iz nacionalističke prošlosti i vrati se u budućnost’ što je Škorić okarakterizirao kao ‘specijalni rat protiv Hrvatske’.
- Tko smije sumnjati kad Pamela to ispali! Koriste osobu koja i ne zna gdje je Hrvatska za pronositelja i širitelja specijalnog rata protiv Hrvatske - napisao je Škorić.

Anderson je u razgovoru u kojem je naglasak bio na njezin aktivizam, Juliana Assangea i utjecaj koji ima, no prokomentirala je potporu koju je na Twitteru dala platformi Možemo! uoči EU izbora. Upitana ima li kakvu poruku za Hrvatsku, rekla je:
- Kao što vjerojatno znate, imam dobrog prijatelja iz Hrvatske, upravo smo zajedno imali nastup za Arte (ugledni javni francusko-njemački TV program, op.a.). Imali smo nastupe u Kopenhagenu, Grazu, Bruxellesu, Berlinu… On trenutno sudjeluje u izbornoj kampanji u Njemačkoj kao kandidat za zastupnika u Europskom parlamentu. Rekao mi je za Možemo!. Potom sam se sjetila da sam zapravo u ožujku 2013. upoznala Tomislava Tomaševića, kada sam u Cambridge Union Society (debatni klub pri Sveučilištu u Cambridgeu, op.a.) držala predavanje o pravima životinja i klimatskim promjenama. Nije li to nevjerojatno kako se dobri ljudi sreću? A sada čujem da Možemo! također promovira Green New Deal, kao što to DiEM25 radi diljem Europe ili Alexandria Ocasio-Cortez u Sjedinjenim Državama. Moja poruka Hrvatskoj bila bi: Obratite pažnju na te pokrete, poduprite djecu koja štrajkaju, izađite iz nacionalističke prošlosti i vratite se u budućnost.

Malo ti je pogresna perspektiva pravoslavlja i ustrojstva. Kolokvijalni naziv je Vaseljenski patrijarh, a on ne moze biti nikada vezan za Pravoslavlje, vec za Rimokatolike. Njegov naziv iskljucivo moze biti Carigradski patrijarh

PO IZLASKU IZ HRVATSKE LEPOGLAVE
KAPETAN DRAGAN REDOM OČITAO JUTROS U JUTARNJEM: Vuk Jeremić me izdao, Hrvati nemaju heroje i to je jedino što imaju!

Politika
04.04.2020. 11:23h

- To je narod koji je izmislio zločine. Nigde nećete naći industrijski pogon za ubijanje dece ispod 14 godina. Potrebno im je da od Srba naprave zločince kako ne bi bili sami. Moram da skrenem pažnju na izraz "domovinski rat". Pa oni su izdali svoju domovinu Jugoslaviju... Hrvati nemaju heroje, i to je jedino što imaju - zaključio je Kep.

Poslednja izmena:
Сва питања на овој теми ми бивају игнорисана али добро, да пробам још једном. :lol:

Питање: шта се подразумева под "јаком породичном задругом" у 18. веку у западној Босни? Да ли је то братство, како се управљало и сл. Како су се стварале те задруге? У мом случају питање се конкретно односи на једно презиме за које пише да је било "јако братство са преко 70 чељади" у једном малом месту (истоименом засеоку) у западној Босни.

Сва питања на овој теми ми бивају игнорисана али добро, да пробам још једном. :lol:

Питање: шта се подразумева под "јаком породичном задругом" у 18. веку у западној Босни? Да ли је то братство, како се управљало и сл. Како су се стварале те задруге? У мом случају питање се конкретно односи на једно презиме за које пише да је било "јако братство са преко 70 чељади" у једном малом месту (истоименом засеоку) у западној Босни.
Можда би ово могао бити део одговора. Етнографски запис.

https://vidovdan.org/istorija/zivot-jedne-porodicne-zadruge-u-vrhovini/

Back