Једно питање, нисам имао где другде да га ставим.

Додато ми је неколико репутација али ми је репутациона моћ и даље 1. Која је фора, како могу да прихватим те репутације?
Слушај и не брини. Највеће репутације на Крстарици имају:

- играчи игрица, нарочито бројачи римским бројевима, Романус ( Хипи) је добијао два до три поена дневно
- учесници подфорума Љубав и Секс, нарочито највећи дебили

дакле, ако ти је репутациона моћ битна иди негде ****ј, рецимо на ЉИС отвори тему: Лечим стерилитет контактном методом, и за седам дана постајеш хаџија.

Није да ја нешто пуно марим за то, него данас гвирнух на свој кориснички профил онако безвезе и видех десетак додатих репутација а репутациона моћ 1, па се упитах која је то фора и шта би то требало да значи.

Није да ја нешто пуно марим за то, него данас гвирнух на свој кориснички профил онако безвезе и видех десетак додатих репутација а репутациона моћ 1, па се упитах која је то фора и шта би то требало да значи.

To bi trebalo da znaci da Krstaricin server odrzavaju komunisti. :D

Dobar dan radnom narodu naše Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije!

па се упитах која је то фора и шта би то требало да значи.

To znači da sam ja tačno 40 puta veći baja od tebe, dok je Dača i za tebe i za mene Dušan Kecman lično i personalno!

Dobar dan radnom narodu naše Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije!

To znači da sam ja tačno 40 puta veći baja od tebe, dok je Dača i za tebe i za mene Dušan Kecman lično i personalno!

Dobar dan, da se javnem pre nego što odlutam. :)

Dao sam mu ja bonu da proverimo stvar, mislim da kod njegovog profila zaista nešto ne štima s tim mehanizmom. :confused:

Не штима, али нема везе, ионако ме то не занима превише, него ми било интересантно кад сам ушао у свој кориснички профил.

Evo, sad ti se rep. popela na 2 i pise da imas svetlu buducnost. :) K'o cetnici 1943. :mrgreen:

Sad ce Nenad da se isprima i dokaze da su cetnici imali perspektivu '43. ali ih krajem godine zahebali na Teheranskoj konVerenciji. :mrgreen:

Evo, sad ti se rep. popela na 2 i pise da imas svetlu buducnost. :) K'o cetnici 1943. :mrgreen:

Sad ce Nenad da se isprima i dokaze da su cetnici imali perspektivu '43. ali ih krajem godine zahebali na Teheranskoj konVerenciji. :mrgreen:

Нећу покушати јер нису имали ни 41. Не само четници него цела Источна Европа. Она је једноставно била обећана Совјетима, Југославија је била само једна од жртава. Једноставно кад је пукао колан свечевој кобили од војних кренуло се са политичким играријама у којима су између осталих изиграни и четници.

Прс`о Цоа. Банован.

Vidis ti to, moj Jelesije. Doslo vreme da za svakog geaka moras da pazis kako mu se obracas. Zato sam ja u razgovoru s tobom uvek pristojan, jer ne bih da mi uskrate zadovoljstvo komunikacije sa tak'im delijom, kadrim stici i uteci i na strasnom mestu postojati. :mrgreen:

Vidis ti to, moj Jelesije. Doslo vreme da za svakog geaka moras da pazis kako mu se obracas. Zato sam ja u razgovoru s tobom uvek pristojan, jer ne bih da mi uskrate zadovoljstvo komunikacije sa tak'im delijom, kadrim stici i uteci i na strasnom mestu postojati. :mrgreen:

Јесте, пријатељу, много си времена провео подлажући, па ти ушло у крв. Мунеш вилама, опсујеш и пазиш да те не набоде рогом.

Јесте, пријатељу, много си времена провео подлажући, па ти ушло у крв. Мунеш вилама, опсујеш и пазиш да те не набоде рогом.

Jelesije kada hoce da nesto metaforicno ilustruje i pesnicki da se odrazi, to je obavezno neki primer iz domena stocarsko-cobanskih aktivnosti, uzgoja krupne marve, odrzavanja higijene stale, etc. Uslo u krv, pa se tu najbolje snalazi. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Jelesije kada koce da nesto metaforicno ilustruje i pesnicki da se odrazi, to je obavezno neki primer iz domena stocarsko-cobanskih aktivnosti, uzgoja krupne marve, odrzavanja higijene stale, etc. Uslo u krv, pa se tu najbolje snalazi. :mrgreen:
Види, ниси баш најпрецизнији, код оних који ме подсећају на цвеће користим ботанички вокабулар:per:

Види, ниси баш најпрецизнији, код оних који ме подсећају на цвеће користим ботанички вокабулар:per:

Ih, sad, Jelesije, necemo se vredjamo. Prvo kazes da sam ja onaj sa vilama (vlastita projekcija, sta li) i da se pazim rogova, a sad se izvlacis da stocarsko-cobanski vokabular koristis jer te ja podsecam na neku zivinu s rogovima. Nemo' tako, Jelesije, ako nemas sta da kazes ti cuti, iz svoje se koze ne moze. :mrgreen:

-Cane, a sta pise u tom 'Kapitalu' o seljackim strajkovima?

-Koliko ja znam, drug Marks i Engles pretpostavljaju radnicke strajkove samo u kapitalizmu.

-Pametni ljudi

-Sta bi bilo s diktaturom proleterijata kad bi proleteri strajkovali?

-Cane, i sve to pise u tom 'Kapitalu'?

-Sve!

-Znas, Cane, kad zavrsimo rudnik, zatvoricu se u sobu jedno dva, tri sata da ga natenane proucim.

-E, nece moci Radisa.

-A sto?

-Kapital je stampan cirilicom.

-Pa, nista, neka odma' odnesu Ruzici, nek pocne polako da ga prevodi na latinicu.

Back