Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
Стално ти Јелесије у лабијалном пределу?Reputacija ti je onolika kolika treba da bude i koliko zasluzujes.
Nego, nema Jelesija danas. Mora da se unakazio od alkohola za uranak, pa ne moze lako da se povrati.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стално ти Јелесије у лабијалном пределу?Reputacija ti je onolika kolika treba da bude i koliko zasluzujes.
Nego, nema Jelesija danas. Mora da se unakazio od alkohola za uranak, pa ne moze lako da se povrati.![]()
Слушај и не брини. Највеће репутације на Крстарици имају:Једно питање, нисам имао где другде да га ставим.
Додато ми је неколико репутација али ми је репутациона моћ и даље 1. Која је фора, како могу да прихватим те репутације?
Није да ја нешто пуно марим за то, него данас гвирнух на свој кориснички профил онако безвезе и видех десетак додатих репутација а репутациона моћ 1, па се упитах која је то фора и шта би то требало да значи.
Стално ти Јелесије у лабијалном пределу?
Javi kad budes u stanju da cukas po tastaturi i drzis glavu u pravcu monitora da svratim, da gonimo malo segu s tobom... To bi trebalo da znaci da Krstaricin server odrzavaju komunisti.![]()
па се упитах која је то фора и шта би то требало да значи.
Dobar dan radnom narodu naše Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije!
To znači da sam ja tačno 40 puta veći baja od tebe, dok je Dača i za tebe i za mene Dušan Kecman lično i personalno!

Не штима, али нема везе, ионако ме то не занима превише, него ми било интересантно кад сам ушао у свој кориснички профил.
K'o cetnici 1943. 

Evo, sad ti se rep. popela na 2 i pise da imas svetlu buducnost.K'o cetnici 1943.
Sad ce Nenad da se isprima i dokaze da su cetnici imali perspektivu '43. ali ih krajem godine zahebali na Teheranskoj konVerenciji.![]()
Evo, sad ti se rep. popela na 2 i pise da imas svetlu buducnost.K'o cetnici 1943.
Sad ce Nenad da se isprima i dokaze da su cetnici imali perspektivu '43. ali ih krajem godine zahebali na Teheranskoj konVerenciji.![]()
Прс`о Цоа. Банован.

Vidis ti to, moj Jelesije. Doslo vreme da za svakog geaka moras da pazis kako mu se obracas. Zato sam ja u razgovoru s tobom uvek pristojan, jer ne bih da mi uskrate zadovoljstvo komunikacije sa tak'im delijom, kadrim stici i uteci i na strasnom mestu postojati.![]()
Јесте, пријатељу, много си времена провео подлажући, па ти ушло у крв. Мунеш вилама, опсујеш и пазиш да те не набоде рогом.

Види, ниси баш најпрецизнији, код оних који ме подсећају на цвеће користим ботанички вокабуларJelesije kada koce da nesto metaforicno ilustruje i pesnicki da se odrazi, to je obavezno neki primer iz domena stocarsko-cobanskih aktivnosti, uzgoja krupne marve, odrzavanja higijene stale, etc. Uslo u krv, pa se tu najbolje snalazi.![]()

Види, ниси баш најпрецизнији, код оних који ме подсећају на цвеће користим ботанички вокабулар![]()