- Poruka
- 85.826
sta je to seks
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veoma Futuristickista je to seks

Spoj oslobodjenih nagona i zelje privlacnosti. Jasno?ja sam ozbiljan
sex u prevodu znaci pol, seksualni odnosi preveli bi se kao polovi odnosi...jako jednostavno, igra partnera svojim polnim organima, eto, to bi se zvalo polova igra ili sexualna igra ili ukratko sex, kako se odomacinilo vecsta je to seks
nisam siguran ali mislim da nije latinski, sa engleskog, ali sex kao pojam se udomacinio skoro kod svih jezickih grupa, mislim da je to nakako internacionalni poimSa latinskog?
da, i sa latinskog je isto proverio, bash me zainteresiralo, sexus na latinskom znaci pol (rod) na srpskom, isto sto i ako prevedete sex sa engleskog na latinski dobicete sexusSa latinskog?
jel istina da zenska pisa ima zube ?Kada Sulja kliza to je keks
Ako karaš travku (na internetu poznat pod imenom Šimejl), el to znači da si samo malo gej, ili da si skroz gej, samo nećeš da priznaš?

Ako je kresnes dupetom u k.... onda ima velile sanse da si gej...Ako karaš travku (na internetu poznat pod imenom Šimejl), el to znači da si samo malo gej, ili da si skroz gej, samo nećeš da priznaš?
није ми познат тај проблем. Баш ме живо интересује колико далеко идеш да фолираш оргазам? Ту је цела комплексна рања, аудио је чак и небитан.Ja uopste nmg da svrsim sa muskarcem kao i vecina zena, sta misliš zasto postoji "da ga izvadi pre nego svrsi" kao vid kontracepcije- zato sto je zenama svejedno, da se svrši ne moze, pa tako je seks gotov kad je on gotov.
Postoji klitorisni orgazam, ali opet, 90% zena ce pre slagati da su svrsile nego reci istinu i posvetiti toliko vremena i paznje klitorisu
Nejel istina da zenska pisa ima zube ?
Mene zanima dal se sa skidanjem kreće odozdo (prvo gaće pa brus) ili odozgo (prvo brus pa gaće)?![]()

Prvo se izujesMene zanima dal se sa skidanjem kreće odozdo (prvo gaće pa brus) ili odozgo (prvo brus pa gaće)?![]()