Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
treba imati stila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте!eh, dusa vise nikom nije vazna![]()
Ја сам рекла само што иде: ..као село без цркве и школе!Žena bez dupeta i sisa k`o selo bez osnovne škole. Ne znam ko li to reče, ali nekako ide posle tvog posta.![]()
Možda i jesi samo nisi ''primetila''Још никад нисам изашла на улицу голог дупета![]()
Ма немој!Možda i jesi samo nisi ''primetila''![]()
Sve moralno,majku muNikako ne upraznjavam. Smetram da je to odraz malogradjanstva, svrsishodno samo reklami, a nastalo pod uticajem seljanki sa granda na koje se ugledaju te devojke, a sto je jos gore i devojcice.
Takodje one svojim pesmama porucuju sledece : ja sam dobra riba, ti me ostavis, idem da se kre....em sa prvim koji naidje da ti pokazem sta si izgubio.
Strasno! Odlicna tema!
Licno meni godi da vidim golu devojku na ulici nemam nista protiv
Ranije bese trend da se nakitis kao jelka da se vidi da imas svega i svacega, pa ti se svi dive...
Kao sto znate, danas je sve naopacke, pa tako i pomenuti stil...sto bi naslov teme rekao "sve same noge i gola dupeta"..
Sta mislite o danasnjem stilu oblacenja devojaka i da li upraznjavate isti?
opet generalizacija...
šta mene briga dal neka ide skroz gola il je zakopčana do grla?
svako ima svoju glavu pa nek njome razmišlja...stvarno mi je smešna ova vaša "briga" za žene koje se oblače drugačije od vas...
p.s. jedino bi me to toliko interesovalo ako je moje dupe u pitanju![]()
ogoljena..Gola duša!![]()
ogoljena..
de si zazi covece..sta ti radis na temi o sisama i dupetima..nije to vise za tebe![]()
dusu ili dusicu?Tražim dušu.![]()
E, nema te sile koja bi me naterala da se zimi razgolitimRazmišljam - zima, -10C, cura ide polugola, sevaju stomak, leđa, vire tange iz farmerki...
Prvo na šta pomislim je da je toliko nesigurna u sebe i svoj izgled da uvek mora, po svaku cenu da ide polugola.Da je niko ne bi primetio da je obučena u skladu sa godišnjim dobom. Da ne postoji drugi način da skrene pažnju na sebe.
Drugo je kad je u pitanju leto, mada naravno treba imati mere i ukusa i oblačiti se u skladu sa prilikom.![]()
Ranije bese trend da se nakitis kao jelka da se vidi da imas svega i svacega, pa ti se svi dive...
Kao sto znate, danas je sve naopacke, pa tako i pomenuti stil...sto bi naslov teme rekao "sve same noge i gola dupeta"..
Sta mislite o danasnjem stilu oblacenja devojaka i da li upraznjavate isti?
Ne bi ti stajali, nisi lepo građen...za sada ne upražnjavam miniće i haltere...![]()
Razmišljam - zima, -10C, cura ide polugola, sevaju stomak, leđa, vire tange iz farmerki...
Prvo na šta pomislim je da je toliko nesigurna u sebe i svoj izgled da uvek mora, po svaku cenu da ide polugola.Da je niko ne bi primetio da je obučena u skladu sa godišnjim dobom. Da ne postoji drugi način da skrene pažnju na sebe.
Drugo je kad je u pitanju leto, mada naravno treba imati mere i ukusa i oblačiti se u skladu sa prilikom.![]()
dusu ili dusicu?
a gde je smestana dusa? negde izmedju sisa i nogu?![]()
gde vi srećete takve devojke i žene?
ozbiljno pitam...pošto ja takve nikako da sretnem...
il ja jednostavno ne obraćam pažnju na to?
Žene ne, devojke, tj devojčice da. Svuda, po ulicama, kafićima... Takva je moda