- Poruka
- 42.590
eh, dusa vise nikom nije vazna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja glasam za gole noge
![]()
eh, dusa vise nikom nije vazna![]()
zasto su sise nepravedno zaboravljene u naslovu?
dupe zenu krasi ko tortu orasi.
a sise kad nema- nema problemajovan jovanovic zmaj
Žena bez dupeta i sisa k`o selo bez osnovne škole. Ne znam ko li to reče, ali nekako ide posle tvog posta.![]()
ma nije, hebu nas u zdrav mozak svakodnevno...![]()
zasto su sise nepravedno zaboravljene u naslovu?
oblachim se,donekle....volim provokativno od gore..
ovoga,kolega,prevideli ste me...
Ranije bese trend da se nakitis kao jelka da se vidi da imas svega i svacega, pa ti se svi dive...
Kao sto znate, danas je sve naopacke, pa tako i pomenuti stil...sto bi naslov teme rekao "sve same noge i gola dupeta"..
Sta mislite o danasnjem stilu oblacenja devojaka i da li upraznjavate isti?
neko se obuce tako polu-golo a da opet nije ni vulgaran ni jeftin ni prost. dok opet, neko se obuce ko predratna snasa ali zraci vulgarnoscu...
ta vulgarnost meni smeta. ne garderoba.
to kako neko nesto nosi, sta zraci iz osobe. ozbiljno, neke su pokrivene skroz ali brrrrratee....zveci prostota.
Meni jedino nikad neće biti jasno šta štiti zimska jakna do pupka, a ispod nje go stomak... zima mi je i pri pomisli na to.
Ranije bese trend da se nakitis kao jelka da se vidi da imas svega i svacega, pa ti se svi dive...
Kao sto znate, danas je sve naopacke, pa tako i pomenuti stil...sto bi naslov teme rekao "sve same noge i gola dupeta"..
sve najgore
ne upraznjavam ga
potpisujemBrza hrana i manjak kretanja i bavljenja sportom uzima svoj danak.
Sve je manje devojaka uskog struka i vitke linije, sve više salavih klinki koje sa 17 izgledaju kao da imaju 45.
Što je više takvih krmačica, to su im kraće majičice, kao da se hvale svojim vredno sakupljenim salom, a trebalo bi da se pokriju od glave do poda ko extremne muslimanke.
onaj ko je dozive uplau bubregu kaze da nema goreg bolaSve najlepse.Sto se upraznjavanja istog tice, izvalih da mi neglize stoji bas onako sexi.
Ma nije frka toliko za bubrege kolika je za jajnike za kojim trebaju da posalju ekspediciju.
Uvek se sledim kada vidim ribu u minicu na minus xx.
i ona je ogoljenaeh, dusa vise nikom nije vazna![]()
Jbte - povrsni citalac bi mogao da pomisli... Svasta...
Meni jedino nikad neće biti jasno šta štiti zimska jakna do pupka, a ispod nje go stomak... zima mi je i pri pomisli na to.
Још никад нисам изашла на улицу голог дупетаRanije bese trend da se nakitis kao jelka da se vidi da imas svega i svacega, pa ti se svi dive...