Sve same noge i gola dupeta

Nikako ne upraznjavam. Smetram da je to odraz malogradjanstva, svrsishodno samo reklami, a nastalo pod uticajem seljanki sa granda na koje se ugledaju te devojke, a sto je jos gore i devojcice.
Takodje one svojim pesmama porucuju sledece : ja sam dobra riba, ti me ostavis, idem da se kre....em sa prvim koji naidje da ti pokazem sta si izgubio.
Strasno! Odlicna tema!

je smisao u tome da li nekome stoji ili ne stoji vec je to pitanje svesti, kulture i samopostovanja. Nemam zelju da nekome budem samo seksualni objekat, a kamoli da se hvalim time sto idem gola... a gospodjice koje pominju izgled vezan za minice. Mislim da je to apsolutno nebitno! Izgled je najmanje bitan u zivotu, sto se izgleda tice vaznoa je cistoca i sl , a ne da li neko ima 2kg ili 50 kg viska!

Ranije bese trend da se nakitis kao jelka da se vidi da imas svega i svacega, pa ti se svi dive...
Kao sto znate, danas je sve naopacke, pa tako i pomenuti stil...sto bi naslov teme rekao "sve same noge i gola dupeta"..
Sta mislite o danasnjem stilu oblacenja devojaka i da li upraznjavate isti?

neko se obuce tako polu-golo a da opet nije ni vulgaran ni jeftin ni prost. dok opet, neko se obuce ko predratna snasa ali zraci vulgarnoscu...
ta vulgarnost meni smeta. ne garderoba.
to kako neko nesto nosi, sta zraci iz osobe. ozbiljno, neke su pokrivene skroz ali brrrrratee....zveci prostota.

neko se obuce tako polu-golo a da opet nije ni vulgaran ni jeftin ni prost. dok opet, neko se obuce ko predratna snasa ali zraci vulgarnoscu...
ta vulgarnost meni smeta. ne garderoba.
to kako neko nesto nosi, sta zraci iz osobe. ozbiljno, neke su pokrivene skroz ali brrrrratee....zveci prostota.

Potpisujem.

Imam jednu mladjahnu koleginicu... Oblaci se ooooobicno. A riba je n-e-v-e-r-o-v-a-t-n-a. Ono - stas, seSi, lice - ma sve. Jednostavno ne voli da se exponira ili nesto tako... Ali je macka i po...

Brza hrana i manjak kretanja i bavljenja sportom uzima svoj danak.
Sve je manje devojaka uskog struka i vitke linije, sve više salavih klinki koje sa 17 izgledaju kao da imaju 45.
Što je više takvih krmačica, to su im kraće majičice, kao da se hvale svojim vredno sakupljenim salom, a trebalo bi da se pokriju od glave do poda ko extremne muslimanke.
potpisujem
Sve najlepse. :lol: Sto se upraznjavanja istog tice, izvalih da mi neglize stoji bas onako sexi.

Ma nije frka toliko za bubrege kolika je za jajnike za kojim trebaju da posalju ekspediciju.
Uvek se sledim kada vidim ribu u minicu na minus xx.
onaj ko je dozive uplau bubregu kaze da nema goreg bola :zima:
eh, dusa vise nikom nije vaznaz:cry:
i ona je ogoljena

Jbte - povrsni citalac bi mogao da pomisli... Svasta...

ta mante me molim vas...
pobegle mi koze

ako ti se pise esej izvoli...krsta te ceka da je zasenis svojom bistrinom i sirinom :snesko5:

Ranije bese trend da se nakitis kao jelka da se vidi da imas svega i svacega, pa ti se svi dive...
Kao sto znate, danas je sve naopacke, pa tako i pomenuti stil...sto bi naslov teme rekao "sve same noge i gola dupeta"..
Sta mislite o danasnjem stilu oblacenja devojaka i da li upraznjavate isti?
Још никад нисам изашла на улицу голог дупета z:lol:

Back