slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Ja bi jedino crk'o od dosade na ovom forumu da nema vas da lupate nebuloze![]()
Dule,sta ima novo kod vas.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi jedino crk'o od dosade na ovom forumu da nema vas da lupate nebuloze![]()
Dule,sta ima novo kod vas.![]()
Grip,a mora da se radi.Nadam se da je bilo uspesno na faksu.Gospa SlavkaEvo bio na fakultetu, ustao u 6 ujutru,a leg'o u 3:30. Ne mogu da se osvestim ceo dan pa sam doshao ovde da se istresam na neduznim autonomashima
Kod vas?
Ima li neki od onih vojvodjanskih derana sto su me sinoc tako lepo zasmejavali svojim biserima !
Deraniiiii...jel vam Tadic nahranio krave i bikove i jel ste ih pomuzli danas ???
Referendum koji dobijate po novom Statutu nema veze sa pravom na samoopredelenjem.
Pusti ti Kostunjicu. Nemam ja zamerki na Statut, jer ioanko njime ne dobijate nista.
Inace i ja sam Banacanin, drago mi je
Ne sumnjam u uspeh.
Btw, Vojvodina nije bila republika u SFRJ.
Пошто си на територији Баната ниси под мојом јурисдикцијом јави се мојој браћи МушкоСамБре , Сановнику и Алекасандру 3
Ja sam u Novom Sadu(vojvodjanskoj prestonici) i od kad je to Novi Sad u Banatu?
Sedi,kec iz geografije,vrati se u prvi razred i ne blamiraj se ovde svojim neznanjem![]()
Iako na papiru nikad zvanicno nije bila republika,nezvanicno tada do 89 godine imala je sve ingerencije koje su imale i sve ostale republike SFRJ,zakonodavnu,sudsku i izvrsnu vlast.Imala je svoju skupstinu koja je donosila zakone,svoj ustavni sud,svog predsednika,svoju narodnu banku i da ne nabrajam dalje.A da je htela da se odcepljuje od Srbije mogla je izglasati zakone i osamostaliti se jos i pre Hrvatske i Slovenije da je htela.
Prema tome toliko o tvom poznavanju istorije kada tvrdis da Vojvodina nije bila republika.
Bila je od 74 do 89 god.I tada se u Vojvodini najbolje zivelo dok nisu dosla braca da nam sve to posle pokradu nasilnim pucem i drzavnim udarom na jogurt revoluciji
Grip,a mora da se radi.Nadam se da je bilo uspesno na faksu.
Ja sam u Novom Sadu(vojvodjanskoj prestonici) i od kad je to Novi Sad u Banatu?
Sedi,kec iz geografije,vrati se u prvi razred i ne blamiraj se ovde svojim neznanjem![]()
Definitivno je odluceno da ce u naslovu clana 10 Statuta ostati da je Novi Sad glavni grad AP Vojvodine.Malopre je Branko Ruzic poslanik sps-a za RTS dao izjavu da sps nije ni trazio da se iz naslova brise da je Novi Sad glavni grad nego samo da se u tekstu obrazlozi i definise da je njen"administrativni centar",a zvanicno ce ostati glavni grad pokrajine.Hvala Bogu razum je preovladao![]()
Ovako ce pisati u konacnoj verziji Statuta za koju ce se glasati
Главни град АП Војводине
Члан 10.
Главни административни центар и
седиште органа АП Војводине је у Новом Саду.
Покрајинском скупштинском одлуком може се предвидети да седиште одређених покрајинских органа буде у неком другом месту у АП Војводини.
Положај Новог Сада, као главног града аутономне покрајине, уредиће се покрајинском скупштинском одлуком, у складу са законом.
Sinovac,jel si ti onaj od sinoc ???
Пази каже да је Лала а после да је из Нова Сада,
A jel to prica baba (kako se ono kaze) sto joj milo...![]()
Nije to sto je babi milo nego je tako zvanicno odluceno.A ako mi ne verujes gledaj nocas dnevnik RTS-a u 19:30 h
Pa mi Vojvodjani necemo da se separatisemo na tri dela,ja se zalazem za jedinstvenu i celovitu Vojvodinu zato bi bilo protivustavno reci da su Lale samo Banacani
Kao sto je Gedza i onaj iz Nisha i onaj iz Kragujevca i iz Pirota podjednako![]()
Pa mi Vojvodjani necemo da se separatisemo na tri dela,ja se zalazem za jedinstvenu i celovitu Vojvodinu zato bi bilo protivustavno reci da su Lale samo Banacani
Kao sto je Gedza i onaj iz Nisha i onaj iz Kragujevca i iz Pirota podjednako![]()