- Poruka
- 674
Hoćeš li????
Evo.. nazdravlje.....Provociraš nema veze... slušaj.
Е та ти већ лежи мало Шокачка , ал таман за тебе
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoćeš li????
Evo.. nazdravlje.....Provociraš nema veze... slušaj.
Јесте наравноTo si već kačio i dao sam ti bonu. Slava Srbinu je nezvanična himna "separatista". Dakle, Slava Srbinu, pa ti vidi...
Mada i neznam da li ste culi da se Ustavni sud uskoro iz Beograda seli u Sremske Karlovce,tako da zna se u ciju bi korist presudio Ustavni sud u slucaju bilo kakvog spora![]()
Boze kako imate maloumno i plitno razmisljanje.Pa ko je pitao skupstinu Srbije kad je Skupstina Kosova proglasila deklaraciju o nezavisnosti?Da li je republicki parlament to uspeo da spreci?Da li shvatas sta hocu da kazem?Ako bi se Vojvodjani ikad opredelili na odvajanje od Srbije to niko nebi mogao da spreci i nema te sile,zakona,ni ustavnog suda koji bi to mogao da zaustavi i spreci.A kamoli da mora republicki parlament da pita kako ce nazvati Novi Sad.Ako budu hteli to da promene ucinice to i nece nikog pitati za dozvolu.
Boze kako imate maloumno i plitno razmisljanje.Pa ko je pitao skupstinu Srbije kad je Skupstina Kosova proglasila deklaraciju o nezavisnosti?Da li je republicki parlament to uspeo da spreci?Da li shvatas sta hocu da kazem?Ako bi se Vojvodjani ikad opredelili na odvajanje od Srbije to niko nebi mogao da spreci i nema te sile,zakona,ni ustavnog suda koji bi to mogao da zaustavi i spreci.A kamoli da mora republicki parlament da pita kako ce nazvati Novi Sad.Ako budu hteli to da promene ucinice to i nece nikog pitati za dozvolu.
Jel bi ti ratovao?Pa da bi procedura bila slicna kao i kod Kosova, onda bi valjda trebao tu da prethodi neki rat i strana intervencija. Jel bi ti ratovao sine?
Jel bi ti ratovao?
Неће он ,он није на северу а ако покуша се сецесија ја хоћу наравно јер моју кућу нико рушити неће
Jel bi ti ratovao?
![]()
Mi smo Lale miroljubvi, pa moliću lepo imamo samo ovu macu..., nije opasna.....
![]()
Pa da bi procedura bila slicna kao i kod Kosova, onda bi valjda trebao tu da prethodi neki rat i strana intervencija. Jel bi ti ratovao sine?
A zasto bi ratovali?Kosovo u svom statutu nije imalo pravo na referendum pa su morali silom i ratom da se izbore za svoju nezavisnost,a nama Vojvodjanima se daje pravo na referendum,tako da cemo mi sa Srbijom da se razdruzimo mirnim putem kao i braca CrnogorciPa i gosn bivsi premijer vam je lepo rekao da je Vojvodina krenulo po Crnogorskom scenariju,a ne po Kosovskom
Mi cemo to fino takticki polako,korak po korak bez ikakvog rata.Bar mi Lale smo poznati po svom strpljenu,mi to sve polako i natenane.Zato smo i ostali kao poslednji u redu za osamostaljenje od svih SFRJ republika![]()
A zasto bi ratovali?Kosovo u svom statutu nije imalo pravo na referendum pa su morali silom i ratom da se izbore za svoju nezavisnost,a nama Vojvodjanima se daje pravo na referendum,tako da cemo mi sa Srbijom da se razdruzimo mirnim putem kao i braca Crnogorci![]()
Pa i gosn bivsi premijer vam je lepo rekao da je Vojvodina krenulo po Crnogorskom scenariju,a ne po Kosovskom
Mi cemo to fino takticki polako,korak po korak bez ikakvog rata.Bar mi Lale smo poznati po svom strpljenu,mi to sve polako i natenane.Zato smo i ostali kao poslednji u redu za osamostaljenje od svih SFRJ republika
Ne dirajte mi Vojvodinu.Da Vojvodine nema, pocrkali bi od galadi.![]()
Ne dirajte mi Vojvodinu.Da Vojvodine nema, pocrkali bi od galadi.
Ovu pesmu posvećujem svim onim Vojvođanskim parlamentarcima koji su glasali za Statut.