Sve o statutu i statusu Vojvodine...

Šta je po tebi realno da se preduzme po pitanju Vojvodine?

• Ukupno glasova
    201
  • Anketa je zatvorena .
Преби Лала него афтономаша сели људи па га питају
Лало па знамоте тис миран човек, шта ти је било ? Јес био пијан
- Та нисам
-Па јес био бесан?
-Та нисам
-Па јес био љут ?
-Та нисам?
-Па јес био пијан?
-Та нисам
-Па каки си био?
-ТАМАН КАКО ТРЕБА

Mada i neznam da li ste culi da se Ustavni sud uskoro iz Beograda seli u Sremske Karlovce,tako da zna se u ciju bi korist presudio Ustavni sud u slucaju bilo kakvog spora:per::hahaha:

old-ladies-giving-finger.gif

:hahaha::hahaha::hahaha:

Boze kako imate maloumno i plitno razmisljanje.Pa ko je pitao skupstinu Srbije kad je Skupstina Kosova proglasila deklaraciju o nezavisnosti?Da li je republicki parlament to uspeo da spreci?Da li shvatas sta hocu da kazem?Ako bi se Vojvodjani ikad opredelili na odvajanje od Srbije to niko nebi mogao da spreci i nema te sile,zakona,ni ustavnog suda koji bi to mogao da zaustavi i spreci.A kamoli da mora republicki parlament da pita kako ce nazvati Novi Sad.Ako budu hteli to da promene ucinice to i nece nikog pitati za dozvolu.

Pa da bi procedura bila slicna kao i kod Kosova, onda bi valjda trebao tu da prethodi neki rat i strana intervencija. Jel bi ti ratovao sine? :lol:

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Boze kako imate maloumno i plitno razmisljanje.Pa ko je pitao skupstinu Srbije kad je Skupstina Kosova proglasila deklaraciju o nezavisnosti?Da li je republicki parlament to uspeo da spreci?Da li shvatas sta hocu da kazem?Ako bi se Vojvodjani ikad opredelili na odvajanje od Srbije to niko nebi mogao da spreci i nema te sile,zakona,ni ustavnog suda koji bi to mogao da zaustavi i spreci.A kamoli da mora republicki parlament da pita kako ce nazvati Novi Sad.Ako budu hteli to da promene ucinice to i nece nikog pitati za dozvolu.

Pa dobro, ajd`sad na osnovu toga i vi izglasajte nezavisnost! Sta da se maltretirate toliko oko toga, kad imate taj primer? :manikir:

Pa da bi procedura bila slicna kao i kod Kosova, onda bi valjda trebao tu da prethodi neki rat i strana intervencija. Jel bi ti ratovao sine? :lol:

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

A zasto bi ratovali?Kosovo u svom statutu nije imalo pravo na referendum pa su morali silom i ratom da se izbore za svoju nezavisnost,a nama Vojvodjanima se daje pravo na referendum,tako da cemo mi sa Srbijom da se razdruzimo mirnim putem kao i braca Crnogorci:mrgreen:Pa i gosn bivsi premijer vam je lepo rekao da je Vojvodina krenulo po Crnogorskom scenariju,a ne po Kosovskom:per:
Mi cemo to fino takticki polako,korak po korak bez ikakvog rata.Bar mi Lale smo poznati po svom strpljenu,mi to sve polako i natenane.Zato smo i ostali kao poslednji u redu za osamostaljenje od svih SFRJ republika:D

A zasto bi ratovali?Kosovo u svom statutu nije imalo pravo na referendum pa su morali silom i ratom da se izbore za svoju nezavisnost,a nama Vojvodjanima se daje pravo na referendum,tako da cemo mi sa Srbijom da se razdruzimo mirnim putem kao i braca Crnogorci:mrgreen:Pa i gosn bivsi premijer vam je lepo rekao da je Vojvodina krenulo po Crnogorskom scenariju,a ne po Kosovskom:per:
Mi cemo to fino takticki polako,korak po korak bez ikakvog rata.Bar mi Lale smo poznati po svom strpljenu,mi to sve polako i natenane.Zato smo i ostali kao poslednji u redu za osamostaljenje od svih SFRJ republika:D

Пошто си на територији Баната ниси под мојом јурисдикцијом јави се мојој браћи МушкоСамБре , Сановнику и Алекасандру 3

A zasto bi ratovali?Kosovo u svom statutu nije imalo pravo na referendum pa su morali silom i ratom da se izbore za svoju nezavisnost,a nama Vojvodjanima se daje pravo na referendum,tako da cemo mi sa Srbijom da se razdruzimo mirnim putem kao i braca Crnogorci:mrgreen:

Referendum koji dobijate po novom Statutu nema veze sa pravom na samoopredelenjem.

Pa i gosn bivsi premijer vam je lepo rekao da je Vojvodina krenulo po Crnogorskom scenariju,a ne po Kosovskom

Pusti ti Kostunjicu. Nemam ja zamerki na Statut, jer ioanko njime ne dobijate nista.
Inace i ja sam Banacanin, drago mi je :lol:

Mi cemo to fino takticki polako,korak po korak bez ikakvog rata.Bar mi Lale smo poznati po svom strpljenu,mi to sve polako i natenane.Zato smo i ostali kao poslednji u redu za osamostaljenje od svih SFRJ republika

Ne sumnjam u uspeh.
Btw, Vojvodina nije bila republika u SFRJ.

Back