Вуја
Veoma poznat
- Poruka
- 10.723
У Војводини наплаћивање пореза никада није био проблем.
Како није кад је 30 одсто економије у покрајини у сивој зони.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Daj bre Sanovnik, dosta vise bre s tim "ubačenim elementima" i balkanskim špijunima. Koji ti je q.? Mene prozivaju da sam ustaša, a ja volim ustaše samo hladno servirane. Mojne da praviš te komparacije. Mašiš se s istomišljenicima.E sad pogledaj , koliko je Srba ovxde na ovom forumu , koji stoje rame uz rame sa tim pokretom . ( i slicinim ) , pa ih prebroj . Videces meru bolesti srpske nacije .
da li znas da je jedna sad skoro branila Tompsona ovde .
ma i to sto kazes...svi separatisti su uparavo na forumu...brojem i slovima tli 3
sad nije opasno..ali sistematicnim ispiranjem mozga..bice ih i 6![]()
koja je ovo paranoja i fobija !
Od obicnog , benignog statuta koji ne donosi nista napravili ste smak sveta.
Upleli i zupanije i nemce i naciste , spominjete zlocine...
U kojem vi vremenu zivite ?
Ima li toj mrznji i fobijama i teorijama zavere kraja?
A stvar je tako jednostavna.
Treba se samo osloboditi.
Teznje da se sve odlucuje iz jednog centra i da sve ( u prevodu novac i imovina ) idu u jedan centar.
Ali tesko je to.
Pa se pricaju stare price , potezu stari recepti iz vremena devedesetih.
A uspesni su bili.
To se danas vidi.

Daj bre Sanovnik, dosta vise bre s tim "ubačenim elementima" i balkanskim špijunima. Koji ti je q.? Mene prozivaju da sam ustaša, a ja volim ustaše samo hladno servirane. Mojne da praviš te komparacije. Mašiš se s istomišljenicima.
Varaš se, ima ih više... I komunistara i lopova, i secikesa i lopova, i vaćaroša i prevaranata, levih i desnih, gay i straight, jin i jang i oni kinezi s buvljaka... Malo veća ekipa
Taj fazon...
Narafski![]()
Daj bre Sanovnik, dosta vise bre s tim "ubačenim elementima" i balkanskim špijunima. Koji ti je q.? Mene prozivaju da sam ustaša, a ja volim ustaše samo hladno servirane. Mojne da praviš te komparacije. Mašiš se s istomišljenicima.
Varaš se, ima ih više... I komunistara i lopova, i secikesa i lopova, i vaćaroša i prevaranata, levih i desnih, gay i straight, jin i jang i oni kinezi s buvljaka... Malo veća ekipa
Taj fazon...
Narafski![]()

..i to je to....al morate jako da vicete da mislimo da vas je visedobro..evo 10..i to je to....al morate jako da vicete da mislimo da vas je vise
![]()
Samo nemoj da se iznenadiš...Jeli ..ovaj , el se ti samo pravis da si glup . Ja i nisam pomenuo nikakve ubacene elemente . Ja govorim koliko je Srpski narod bolestan . O Srbima odavde , koji bi za 500 evra postali hrvati i koji u svakoj raspravi stoje reme uz rame sa Hrvatima , Siptarima i ovim madjarima iz ovog pokreta .
E pa vidiš Sanovnik, nije stvar u 500 evra. Neki će pre to da urade za badava, nego za pare. A uzrok tome traži u državi i narodu.
Zasto bi za poteze sizofrenicara trazio uzork u drzavi i narodu? Glupost.
Ko je šizofrenik?
O Srbima odavde , koji bi za 500 evra postali hrvati i koji u svakoj raspravi stoje reme uz rame sa Hrvatima , Siptarima i ovim madjarima iz ovog pokreta .
E pa vidiš Sanovnik, nije stvar u 500 evra. Neki će pre to da urade za badava, nego za pare. A uzrok tome traži u državi i narodu.
Oni o kojima se povela diskusija, imas neverovatno kratak attention span, pokusaj da se koncentrises:
Nije stvar u koncentraciji, već u konkretnom pitanju? Ko je šizofrenik? Onaj koji je razočaran?
Pa ako je razocaran , sto se ne ubije . Znas , ima jedna izreka .
Naljutio se Pop na selo , pa otseko sebi K... ra..c . I mirna Backa . A ne da ruse moju drzavu . Drugu nece imati . Kakvi su to ljudski materijali , koji se nisu snasli da kupe auto s klimom , pa sad , ajd da drzavu srusimo , jetr su nas tako naucli , kako iz NS , tako i sa B92.
A pritom se uopste ne uzima u obzir koliko je ljudi poginulo , da bi danas imali drzavu . Srgvbi mogu da imaju Srbiju . Ako nemaju Srbiju , nemaju nista , gde god da su . Ima da budu ko Kurdi .
U cemu lezi to toliko razocarenje . Nek pogledaju kakve su druge drzave . Eno im EU . Na primer Rumuinija i Bugarska . Pa nek uporede svaki pojedinaacni segment zivota . Onako samo za sebe . Pa nek sagledaju gde su .
Nemoj samo , onako bezmozgo da se uporedjuju sa Francuskom , Britanijom i Nemackom . Da bi bili tako bogati i razvijeni , neopghdno je da budemo malo kolonijalna sila , da pljackamo druge i da bar po nekad napravimo neki pravi genocid . Tako se postaje bogat i mocan , kao sto su te drzave .
Ja mislim da se radi o beslovesnoj razmaznosti , onih koji bi sve , preko noci , al bez rada , truda i bez ikakve geneze , nego odmah , u ovom casu .

Pa ako je razocaran , sto se ne ubije . Znas , ima jedna izreka .
Naljutio se Pop na selo , pa otseko sebi K... ra..c . I mirna Backa . A ne da ruse moju drzavu . Drugu nece imati . Kakvi su to ljudski materijali , koji se nisu snasli da kupe auto s klimom , pa sad , ajd da drzavu srusimo , jetr su nas tako naucli , kako iz NS , tako i sa B92.
A pritom se uopste ne uzima u obzir koliko je ljudi poginulo , da bi danas imali drzavu . Srgvbi mogu da imaju Srbiju . Ako nemaju Srbiju , nemaju nista , gde god da su . Ima da budu ko Kurdi .
U cemu lezi to toliko razocarenje . Nek pogledaju kakve su druge drzave . Eno im EU . Na primer Rumuinija i Bugarska . Pa nek uporede svaki pojedinaacni segment zivota . Onako samo za sebe . Pa nek sagledaju gde su .
Nemoj samo , onako bezmozgo da se uporedjuju sa Francuskom , Britanijom i Nemackom . Da bi bili tako bogati i razvijeni , neopghdno je da budemo malo kolonijalna sila , da pljackamo druge i da bar po nekad napravimo neki pravi genocid . Tako se postaje bogat i mocan , kao sto su te drzave .
Ja mislim da se radi o beslovesnoj razmaznosti , onih koji bi sve , preko noci , al bez rada , truda i bez ikakve geneze , nego odmah , u ovom casu .
Ja mislim da se radi o beslovesnoj razmaznosti , onih koji bi sve , preko noci , al bez rada , truda i bez ikakve geneze , nego odmah , u ovom casu
treba da podele zemlju na regione, a ne na centralnu srbiju i vojvodinu, kakva je to regionalizacija? po nemackom receptu tj diktatu?
Izlaganje predstavnice Hrvatske Andreje Metelko Zgombić pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu u kome je insistirala na ustavnom pravu na otcepljenje autonomne pokrajine bivše SFRJ primljeno je u Beogradu kao "žestok udarac" i "akt neprijateljstva na koji će Srbija morati da nađe dobar i osmišljen odgovor", rečeno je "Blicu" u dobro obaveštenim diplomatskim krugovima u Beogradu. U Srbiji je ovo shvaćeno kao aluzija na Vojvodinu.
Metelko je rekla da je Kosovo bilo konstitutivni deo SFRJ i da je kao autonomna pokrajina, podjednako kao i republike, zato imalo pravo na samoopredeljenje, odnosno proglašenje nezavisnosti.
treba da podele zemlju na regione, a ne na centralnu srbiju i vojvodinu, kakva je to regionalizacija? po nemackom receptu tj diktatu?
pa koji ustav SFRJ , a i ranije kod nas nije bio oktroisan ?Устав СФРЈ је гарантовао народима, а не републикама или покрајинама право на самоопределење. Када се каже народи мисли се на конститутивне народе. Албанци нису били конститутиван народ у СФРЈ.
Што се тиче октроисаног устава из 74`, смешно је што се пред једном таквом важном међународном институцијом позива на комунистичку праксу.
pa koji ustav SFRJ , a i ranije kod nas nije bio oktroisan ?
Довољно је држати се Устава Србије и нема проблема (иако Устав није прошао у Војводини).Pa eto zato, ja ti kazem da donekle i nema smisla hvatati to kao argument.
Uostalom cudi me da se ne pozivaju na Badinterovu komisiju.
Довољно је држати се Устава Србије и нема проблема (иако Устав није прошао у Војводини).
Какве везе има шта Хрвати каке у међународном суду правде са статусом Војводине? Много су битан фактор, међу појединцима у оба народа, мишљење оног другог је најбитније. Е па мени није и заболе ме баш шта је неки хрватски званичник какио о Војодини и Србији, ко га уопште пита. Изгледа да се на то једино трзају они којима је стало до мишљења ''браће'', онима који осећају неке емотивне везе са западним комшијама.Da, da Hrvati ce da se drze Ustava Srbije.
Obozavam ovakve ofrlje postove, ono napisao sam nesto da bih napisao.![]()