Sve o statutu i statusu Vojvodine...

Šta je po tebi realno da se preduzme po pitanju Vojvodine?

• Ukupno glasova
    201
  • Anketa je zatvorena .
Има ту и добрих дивана, има и забрињавајућих тврдњи, неуких и острашћених "писаца" који износе некакве аргументе за скоро невероватне поставке ( знања и веровања нису исто, а тек убеђења, па још политичка ), али мени једно изазива чуђење: КАКО ЈЕ МОГУЋЕ да неко ( ко је рецимо србин, или мисли да је то ) за себе каже да је војвођанин, а да при том не мисли на завичајну припадност? ( Мађар ће за себе увек рећи да је мађар из Војводине, а никада неће рећи да је војвођан - честитам му на томе.) Дакле, не КО, већ ШТА је то војвођанин? " Војводина војвођанима" - шта је то?

Uf, kaki mi kuraž treba da tebi packe delim. Nema potrebe, sam ih sebi udarasš ;)

Ide za sad još uvek Republici.

s030.gif
s030.gif
s030.gif

Uporedićemo kad dođe nova verzija u javnost. Lično smatram da nije, slobodno možeš da se osloniš i na ovaj "neseparatistički"

Pa postoji nova verzija u javnosti.

P.S. Ima li moderatora ovde ??
p030.gif

Nego zanimljiv mi onaj Maras iz LDP-a juce ga slusam kako u skupstini drobi kako je on iz Vojvodine,brat njegov,mama,tata..itd i da oni hoce da znaju gde su njihove pare i da hoce autonomiju.
A taj Maras svaki drugi dan pukne u kazinu u hotelu Jugoslavija 10-15 000 evra i to u drustvu odredjenih kriminalaca.

Odakle tom Marasu da puca toliku lovu????? Eto "vojvodjani" gde su vase pare.

Ti bas to video:rotf:

Back