K aja
Ističe se
- Poruka
- 2.820
I ja bih rekla da je Macumici popustila petlja kao i svakoj starijoj dami... Možda je malko prehlađena, ili ima neki problem sa varenjem pa ne može da stigne na vreme.
Za ono markiranje jabuka razumem - tata joj je sekao hranu pa joj se nije baš tog momenta išlo napolje, priteralo je. I za "bombu" u kupatilu razumem, nije imao ko da je pusti.
Ali ako joj se još jednom ponovi, mislim da ćete morati da organizujete neki mačiji wc unutra. Možda baš to i želi da vam kaže, a vi nikako da skontate.
Za ono markiranje jabuka razumem - tata joj je sekao hranu pa joj se nije baš tog momenta išlo napolje, priteralo je. I za "bombu" u kupatilu razumem, nije imao ko da je pusti.
Ali ako joj se još jednom ponovi, mislim da ćete morati da organizujete neki mačiji wc unutra. Možda baš to i želi da vam kaže, a vi nikako da skontate.
Možda se kokoški ne izlazi na hladnoću na terasu, mada nema ništa protiv da džodži na terasi i gleda ko dolazi i prolazi.... a možda je i samo splet okolnosti a mi bezveze zabezeknuti jer je stvarno iznenađenje...