nensika
Primećen član
- Poruka
- 668
Evo jedan video da vas nasmeje... mene jeste
joj lude su!!!! baš sam uživala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo jedan video da vas nasmeje... mene jeste
Najbolje rešenje je da nabaviš još jednu malu macu pa će njih dve slatko da se izigraju, juriće se i "boriti", posle će da se uzajamno oližu, pa da zajedno spavaju. Milina jedna!
Nemaš pojma koliko je lakše i jednostavnije imati dve mace nego samo jednu.

Nema vesti.
Maja kao da je u zemlju propala.
Od kuće sigurno nije dobrovoljno otišla a niko nije mogao da je odnese (nije htela da se nosi, a i matora je - branila bi se).
Jedino je moguće da je stradala pod kolima, videle su komšije mrtvu macu, ali kao da niko živ nije sklonio telo pa da mi potvrdi da je to ona.
Odštampala sam njenu sliku i pokazujem okolo, svima sam ispričala da je nestala, ali napretka nema.
Ja stvarno mislim da je poginula, ali suprug se još nada da će se vratiti.
Ne znam.
Meda jadan ne zna šta će sa sobom, sav je smušen, igrao bi se a nema s kim pa samo spava. Kad smo napolju on me zove da se jurimo, potrči malo na drvo pa skoči dole i čeka da i ja tako (tako su se on i Maja igrali), ali ja nisam mačka pa ne umem. Malo mu vučem neku grančicu, malo se skrivamo oko stubova i to je sve, uskoro mu postane dosadno.
Rekla sam mu da nađe neko mačence na ulici i dovede ga kući pa da ima mačije društvo, ali to će morati da sačeka do proleća.
Možda i on još čeka da mu se mama vrati...
kako tuznooo 

Uf, nema Maje, nema Bebana, pre toga nestao Gigi...
Sam Bog zna za koliko godina mi je skratila život briga o nestalim macama!
Sto puta sam rekla da više neću ni imati mačke, nego lepo zapatim ribice, zatvorim ih u akvarijum - i nema šanse da mi se maknu iz sobe, a kamo li iz kuće.
A opet, žao mi je da ijedno stvorenje bude u kavezu, akvarijumu, terarijumu, na lancu ili bilo kako zarobljeno. Mace i držim baš zato što mogu da im pružim najviše slobode.

Uf, nema Maje, nema Bebana, pre toga nestao Gigi...
Sam Bog zna za koliko godina mi je skratila život briga o nestalim macama!
Sto puta sam rekla da više neću ni imati mačke, nego lepo zapatim ribice, zatvorim ih u akvarijum - i nema šanse da mi se maknu iz sobe, a kamo li iz kuće.
A opet, žao mi je da ijedno stvorenje bude u kavezu, akvarijumu, terarijumu, na lancu ili bilo kako zarobljeno. Mace i držim baš zato što mogu da im pružim najviše slobode.
tek danas je stigao??? ja bi se ziva pojela.......... svaka cast Saskice zaista na zivcima....Evo da vam javimo, da je gospodin Beban usetao kao da nigde nije ni isao,najeo se za petoro i legao da ispruzi sapice. A nase zivce niko nemoze da povrati.Skratio nam je ponovo zivot za neku godinu.
Saškice,
Beban je uvek bio cool mačor! Što bi se on uzbuđivao.... Hhehe, ali vama će da pojede živce to je sigurno!

tek danas je stigao??? ja bi se ziva pojela.......... svaka cast Saskice zaista na zivcima....