Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
Nepromenjeno. Još uvek je zezaju antrakoidi u uvu, a zubić ćuti - ali jede samo na desnoj strani.
Opet se muvala sa onim komšijskim mačorom i pazarila buve. Jadnica, odvikla je ona od takve gamadi pa kad je buva gricne a ona skoči metar uvis! Neka, sto puta sam joj govorila da joj ne treba takav prljavko - ali njoj je baš lep. Posle smo ipak stavili Frontline da se svi spasimo bede
.
Od kako je zahladnelo mustra se navrzla da noću spava kod nas na krevetu, ali nema mira nego kad dođe mora da se liže, vrti, gricka nokte, sisa ćebe, mesi, sto puta se prevrne, drma ceo krevet kao da je slon a ne mačka... Pošto još držimo vrata otvorena, ona dođe kad stigne sa terena a to je obično negde pred zoru. Neku noć je MM poludeo i izbacio je iz sobe. Ona se vratila za 2 minuta. Onda ju je izbacio i zatvorio vrata pa je gospa mjaukala i grebala jedno 5 minuta dok i meni nije pukao film pa sam je odnela u dnevnu sobu i ležala sa njom dok nije zadremala. Tako nas postrojava skoro svake noći.
Najgore mi je kad pada kiša. Čim vidim oblake mene hvata panika jer je fina lady Maja počela da dovlači u kuću žabe. I to neke odvratne četvrtaste, braon-sive pa krastave. Grozota živa, nikad nisam takve ni videla. Uglavnom, shvatila je da se to ne sme, pa kad ulazi sa takvim "plenom" nikom se ne javlja, samo sagne glavu i brzo klisne u kuhinju. Čak i kad je pogledam ne vidim žabu jer joj cela stane u usta, pa kad čujem da Maja skače po kuhinji meni već pozli.
A neki dan je neko (ne znam da li ona, Meda ili zajednički) ručkao u kuhinji goluba. Suprug je otišao na posao oko pola 7 i nije bilo ničega, a ja kad sam ustala zatekla sam![]()
. Užas jedan! A opet, bilo mi je smešno kako su lepo doneli hranu kući i to pravo na svoju trpezariju, samo što još nisu izvadili escajg i salvete
Svašta se kod nas dešava. Moram ovih dana da postavim nove slike na album pa da vidite.
Hehe, zamišljam ih kako su još izvadili escajg pride
.S njima nikad nije dosadno.
. Posle smo ipak stavili Frontline da se svi spasimo bede
.
. Užas jedan! A opet, bilo mi je smešno kako su lepo doneli hranu kući i to pravo na svoju trpezariju, samo što još nisu izvadili escajg i salvete 
.

.

Potpuno te razumem.