Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace, Ciciban je sada sa mojim burazerom
i ludak seta po ogradi od terase :rtfm: 4ti sprat :rtfm:
kreten
zivot ce da mi skrati

i ide kod babe pored na terasu i bulji u nju kroz vrata od terase
nas'o covek zabavu sad kad mu Una nije tu

3 nedelje posle selidbe i odvajanja ( :sad2: ) smo ga sa Unom posetili :)
on se jadan ODUSEVIO kada je video
skakao je na nju i "grlio" je i mjaukao :)
a ona baksuscina bezobrazna ga kao kulira i sklanja se od njega
zabrinula se bila verovatno,da nece slucajno on opet ziveti sa nama
djubre ljubomorno :lol: (kladim se da bi sada ipak volela da cici zivi sa nama umesto Irine ) :hahaha:

evo slikica :)

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena:
Dosta bre! Mačak je živ, zdrav, veseo i debeo! Seti se kako je bilo teško kad si ga davala na usvajanje... da ga je uzeo neko drugi pitanje da li bi mogla da ga vidiš i da se raspitaš o njemu kad god poželiš! Zato, glavu gore!

Imam pitanje,bas sam zbunjena,bebanu smo stavili frontline pre mozda 2-3 nedelje i stavili smo mu ujutru a on je uvece nestao i nije ga bilo 5 daana,a tad su padale kise,mnogo mi se ceska,pa se pitam da li je moguce da se nekako sprao frontline ili tako nesto??

cogi, divneee su mace : )
mico, što se cicibana tiče pravi je drug i super je ispalo sve sa njim

a mi imamo tužnjikavu vest : (
od juče je gaša vrlo čudan,primetila sam to popodne kada sam došla, glava mu je bila blago iskrivljena i kretao užasno sporo, polako, pažljivo, jeo je tek uveče, u toku noći je bio bolje, medjutim jutros mu je glavca opet kriva, jede normalno, kreće se normalno, ali povremeno ima "onaj pogled", kao da vidi nešto i krivi glavu ... mislila sam da se tripujem, ali i dečko potvrdjuje promenu... sačekaću da vidkm šta će biti danas, posmatraću ga, samo se bojim napada i odakle, odakle opet to??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back