Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na drugoj je kao mafin :lol: Muffin cat!
Kuku 7kg, da se ušineš kad ga podižeš! Važno je samo da nađete odgovarajuću kutiju :mrgreen:

:zcepanje: Nije baš 7, fali nam nekih 200-300 gr, ali tu smo. Kaže moja mama da će nam uskoro zbog Laze kosmodisk biti potreban. :)

Mašala! Baš ste veliki! :zper:

:per: A uopšte mi ne deluje baš toliko veliki kada ga gledam, al' vaga kaže drugačije. :rumenko::lol:

Hej mačkari, meni se čini da nam je malo utihnula tema....
Aj se takmičimo koja mačka može da se spakuje na manje prostora :lol:

Uploaded with ImageShack.us

Hihi, kakva ludica. :lol:

Ova moja jos nije dosla u fazu zavlacenja u sto manji prostor ali je dosla u fazu skrivanja ispod cebeta i pretvaranja da nije tu. :roll::lol: Onda je ja zovem a ona ne dise. :lol: Ponekada joj doduse viri rep, glupaca. :p

A voli da drema na prozorskoj dasci iako joj je malo tesno. Mislim da nece silaziti odatle zimus jer je odmah tu i radijator. :)

A baš sam se pitala šta nam je sa "Whiskas" lepoticom. :) Kako su meni lepe te plave tabby mace! :zaljubljena: Ali, meni su sve mace lepe, da me pita čovek, nema šanse da bih mogla da se opredelim samo za jedan omiljeni "dezen". :lol:

saskice, pa gde si ti?: )
kako je beban, šta radi, je li sve ok sa njim? znam da ga nije bilo par dana i baš sam se pitala šta se desilo

Eheyy duso,pa nisam bila u Srbiji neko vreme,bila sam na moru a i u inostranstvu kod rodjaka plus nisam imala internet,sad uzela neki novi i konacno mislim da mi odgovara,sad ste mi gotove,sad cu sa se prikljucim da shvatim sta sam sve propustila,posto nisam u toku...Sto se tice Bebana,on je bio nestao na 5 dana a meni je izgledalo kao 50,dosla nam je komsinica iz starog komsiluka pa je pratio do stare kuce a da nije ni primetila,nego sreca mama ga i tamo trazila pa kad se ona vracala kuci on krenuo za njom,od tad,nekako je vise u kuci,ali se mnogo ceska a stavili smo mu frontline,nema ni mesec dana a ne mogu da primetim dal ima buve...Jel sve ok sad sa Minjom i Gasom?

Pussi,napisah tari sta bi sa bebijem,ok je on :D,a sto se tice toga,to i beban radi ponekad i cima se usput,verovatno sanjaju nesto,mozda imaju neke nocne more,ko zna :think:

Ah, sad sam pročitala :aha: Izmazi ga o mene i Mice :)

Za cimanje znam, i to mi je ok jer tada spava. A ovo mjaukanje mi bude baš tužno nekako, sve se bojim da je nešto ne boli a prestane čim neko uđe u sobu gde je ona.... možda se boji da je sama :)

Ah, sad sam pročitala :aha: Izmazi ga o mene i Mice :)

Za cimanje znam, i to mi je ok jer tada spava. A ovo mjaukanje mi bude baš tužno nekako, sve se bojim da je nešto ne boli a prestane čim neko uđe u sobu gde je ona.... možda se boji da je sama :)

Moguce da se plasi,npr. moj beban spava obavezno pored necijih nogu ili se navali na moj stomak i tako spavamo,ali obavezno mora da je navaljen na nekog od nas...

adyh5j.jpg

Evo jedna od novijih slika,izgledam kao dete od 5 godina ali nema veze,izvinite sto je malo mutna :)

Jao kad ga vidim da ovako spokojno spava prosto ne mogu da verujem kakve je džumbuse pravio :lol:

Ajooj i ja kad se setim prosto mi je sad nekako nespojivo,mada,da nismo sve to prosli zajedno,moguce da bi i nas odnos bio drugaciji,znam koliko sam se trudila da ostane u kuci i da ga izlecimo i da sve ima,sada je prava maza i zivi kao kralj...ja kad nekom pricam da je bio divljak niko mi neveruje :D

<script src='http://img689.imageshack.us/shareable/?i=picture323j.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Evo jos jedna ovde pa cu se pozabaviti na onoj drugoj temi da postavljam slike,imamo puno novih :D

Hihi, kakva ludica. :lol:

Ova moja jos nije dosla u fazu zavlacenja u sto manji prostor ali je dosla u fazu skrivanja ispod cebeta i pretvaranja da nije tu. :roll::lol: Onda je ja zovem a ona ne dise. :lol: Ponekada joj doduse viri rep, glupaca. :p

A voli da drema na prozorskoj dasci iako joj je malo tesno. Mislim da nece silaziti odatle zimus jer je odmah tu i radijator. :)

Lepa devojka! :heart:

Saškice, pa ti si nam se vratila! :) Drago mi je da je sa Bebanom sve ok, izmazi ga. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back