Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro je, već sam počela da mislim da sam paranoična što se tako tripujem, ali znam da su oni po tom pitanju izuzetno sujetni

dogovorili smo upravo odlazak kod trećeg veta sutra, ako mu ne bude bolje

Tara, kako je Gaša? Javi se čim se vratite. Liči mi na virus, protrčaće kroz njega i tebaće mu par dana da se oporavi. Taman će malo da smrša, samo se nadam da neće imati onih svojih problema. Ali ne bi trebalo, proliv je ipak odbrambeni mehanizam tela koji služi za detoksikaciju. Držim vam palčeve.

gaša je bolje od jutros, tj od sinoć je počeo po malko da jede, jutros me je budio oko 5h da jede, i jutors još jednom
nije išao u wc ni jednom od sinoć(verovatno jer nije imao više šta da izbaci), videćemo kako će se dalje odvijati, nije ni povraćao, za sada deluje ok, samo da prekontrolišem stolicu...

gaša je bolje od jutros, tj od sinoć je počeo po malko da jede, jutros me je budio oko 5h da jede, i jutors još jednom
nije išao u wc ni jednom od sinoć(verovatno jer nije imao više šta da izbaci), videćemo kako će se dalje odvijati, nije ni povraćao, za sada deluje ok, samo da prekontrolišem stolicu...

Pa to je dobro!
Da, sad i nema šta dai skaki, jadnik se skroz ispraznio... verovatno će nakon par "jedenja" hteti i da ide u WC.

hehe, debeli jeste malo smršao, nisam ga merila ali cenim odokativno : )
danas jede dobro, mada je u wc išao 2 puta, po maaaalo i nije baš voda kao prethodih dana
nadam se da se vraća u nromalu, ne može baš preko noći

Tara, super što je Gašici bolje! :super:

Moja Dina je od juče ujutru kod moje babe jer je situacija postala nepodnošljiva. Pet minuta deluje kao da je sve ok, a onda kreće jurnjava i samo čujem malu kako skiči. Izaziva Lazu, a onda on onako ogroman kad skoči na nju svu je zgnječi, na kraju je počeo i da je grize. Trudila sam se da ih smirim, ali ne vredi - po ceo dan sam ih samo razdvajala. Morala sam da prelomim, jer više nemam ni vremena da radim to. A baš sam navikla na nju... :sad2: Što je najgore, i Laza je stalno traži od kada sam je odnela. Sad se setio, razmazotina bezobrazna. :evil: Bila sam danas da je obiđem, zauzela je fotelju, oslobodila se, već je počela po zavesama da se kači... :lol: Sreća pa mi je blizu, svega 100m od mene, i moći ću da je viđam. Mada, nije to to... :sad2:

Tara, super što je Gašici bolje! :super:

Moja Dina je od juče ujutru kod moje babe jer je situacija postala nepodnošljiva. Pet minuta deluje kao da je sve ok, a onda kreće jurnjava i samo čujem malu kako skiči. Izaziva Lazu, a onda on onako ogroman kad skoči na nju svu je zgnječi, na kraju je počeo i da je grize. Trudila sam se da ih smirim, ali ne vredi - po ceo dan sam ih samo razdvajala. Morala sam da prelomim, jer više nemam ni vremena da radim to. A baš sam navikla na nju... :sad2: Što je najgore, i Laza je stalno traži od kada sam je odnela. Sad se setio, razmazotina bezobrazna. :evil: Bila sam danas da je obiđem, zauzela je fotelju, oslobodila se, već je počela po zavesama da se kači... :lol: Sreća pa mi je blizu, svega 100m od mene, i moći ću da je viđam. Mada, nije to to... :sad2:

Možda je i bolje tako. Mislim, njoj će biti dobro tamo :).
A to što je traži..tako i Fro i Bilbo, potuku se, i kad ih razdvojim u različite sobe, onda grebu na vrata dok ponovo ne budu zajedno. Svašta, sado mazo. Ko će njih shvatiti :).

milie, možda bolje tako, maca je srećna, udomljena, tebi blizu, laza je sačuvao svoju teritortiju, baka je dobila društvo i svi srećni i zadovoljni : )
a ovaj sado mazo fazon imaju i gaša i minja, to je valjda kod njih normalno : )

Ma biće njoj lepo tamo, ovako, da je ostala, ko zna, možda bi Laza stvarno otišao. Uostalom, možda će je i on posećivati tamo. :lol:

Ju, ćuti, mimi's! :lol: Samo bi mi još falilo da tako počne da odlazi u goste. Mislim, već šparta po komšiluku i grebe se za kojekakve salame (dok ja pazim na njega i kupujem skupe granule :roll:), još samo nju da nauči da posećuje pa da poludim načisto. :lol:

Možda je i bolje tako. Mislim, njoj će biti dobro tamo :).
A to što je traži..tako i Fro i Bilbo, potuku se, i kad ih razdvojim u različite sobe, onda grebu na vrata dok ponovo ne budu zajedno. Svašta, sado mazo. Ko će njih shvatiti :).

Pa tako su i ovi. :dontunderstand: Sve bi bilo ok da je Laza ipak bio malo nežniji prema njoj, al' on prasac kad skoči na nju život mi skrati... Užas.

juče je gaša ulovio goluba, ili je golub sam ušao,kroz krovni prozor, u potkrovlju, ne znam
na svu sreću na vreme smo videli pa je dečko izvukao golba, malo smo ga nahranili,ostavili da se oporavi i lepi golub je odleteo
bio je obeležen onom narukvicom i naviknut na ljude, baš sam e iznenadila

rastu, djeca rastu...: )

picture.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back