Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
boni je naš idol : )
pravi gospodin sa foruma: )

ne znam šta bi moglo da bude sa grkinjama, čudno je da obe kašlju... možda neka prehlada, meni se dešava da kijaju ali to pordje za nekoliko dana

minja već dva dana ima proliv, od jutro ga ima i gaša i to je baš jak proliv, redak i non stop ide u wc, muči ga stomak baš (za razliku od minje, gaša od jutros neće da jede), ne znam da li smem i njemu da dam tili pet tabletice?
bojim se da ih nije neki virus strefio, videću kako će se danas stvri dovijati, obariću piletinu i pirinač, pa ako se do sutra ne stabilizuje zvaću veta

minja već dva dana ima proliv, od jutro ga ima i gaša i to je baš jak proliv, redak i non stop ide u wc, muči ga stomak baš (za razliku od minje, gaša od jutros neće da jede), ne znam da li smem i njemu da dam tili pet tabletice?
bojim se da ih nije neki virus strefio, videću kako će se danas stvri dovijati, obariću piletinu i pirinač, pa ako se do sutra ne stabilizuje zvaću veta
Koliko ja znam,smela bi da im das Zeolit za proliv,a mozda cak i aktivni ugalj.
Al' ipak,neka jos neko odgovori ko je imao iskustva sa ovim tabletama.

e da, taj zeolit, to je ustvari tilly pet (ako sam lepo napisala), minji ih dajem i deluju ok, nema problema, ali me buni da li gaši smem da ih dam, zbog njegovih problema sa bubrezima (verovatno da smem, ali opet mi je sigurnije da pitam)
danas ću minji uzeti onu treiner hranu za osetljiv stomak, ali sa gašinom hranom nema eksperimentisanja

alex, koliko je boni dugo jeo hranu za urinarne probleme?

e da, taj zeolit, to je ustvari tilly pet (ako sam lepo napisala), minji ih dajem i deluju ok, nema problema, ali me buni da li gaši smem da ih dam, zbog njegovih problema sa bubrezima (verovatno da smem, ali opet mi je sigurnije da pitam)
danas ću minji uzeti onu treiner hranu za osetljiv stomak, ali sa gašinom hranom nema eksperimentisanja

Oko 5 godina,dok nismo otkrili da ima dijabetes,pa je onda dobio drugu hranu.

Skroz su bezopasne te tabletice..Gandi ih je koristio kad su mu bili opterećeni i bubrezi i jetra od toksina i čak mu je pomagalo.. E sad jedino treba videti uzrok.
Javi šta se dalje dešava...

Skroz su bezopasne te tabletice..Gandi ih je koristio kad su mu bili opterećeni i bubrezi i jetra od toksina i čak mu je pomagalo.. E sad jedino treba videti uzrok.
Javi šta se dalje dešava...

hvala val, tako sam i mislila ali sam morala da proverim
pokušaću danas sa tableticama, videću šta se dešava do sutra, ako ne bude bolje zovem veta

i mene brine uzrok, jer ga oboje imaju, od hrane nije, jer jedu različitu hranu...

hm, možda
mada sada se tripujem, ali za vikend sa bila na putu i tamo srela jednu macu, mnogo lepu, ali bolesnu, vlasnici kažu da je par dana imala proliv, a stomak joj je bio naduven kao da je skotna, mazila sam je i gnjavila i sada se tripujem da sam im nekako prenela nešto
a gaša već 4. put od jutros ide u wc, bukvalno vodicu kaki

Tara, kako su Gaša i Minja... Znam kako ti je, nedavno sam i ja prošla kroz te muke sa njima..... Ali ti ne bih mogla dati neki dobar savet jer je Mici vet prepisao antibiotike....
Inače, mi smo dobro. Odlučili da zadržimo Bubicu! One se malo bolje slažu, ali se sekiram zato što mi daluje da je Milica mnogo uplašena, Mala je redovno juri, jede njenu hranu, izgura je sa kreveta.... Mala je nemoguća, mnogo nemirna, aktivna, puno jede..... A Mica je izgubila apetit, ne znam šta da joj radim... Na pr., dam im da jedu u isto vreme, na dva tanjirića. Milica ne pojede ni pola svoje porcije, dok za to vreme Bubica smaže sve svoje i odmah ide na Milicin tanjir i nastavi da jede njeno. Mica onda ustukne, ode i ne pojede. Baš me nervira ovaj mali zvrk, ali šta ću zavolela sam i nju.

gaša je sada i povratio, možda od sirupa koji sam mu dala, ništa ne jede, ide u wc na svakih 15 minuta, samo se muči, napreže i skoro ništa ili baš ništa ne izbaci
zvala sam veta, ne javlja se na tel, nadam se da će se uskro javiti, sada se već brinem
minja je dobro, jede normalno, raspoložena je...

javio se vet, na moru je : I
kaže da mu sklonim vodu i hranu, da mu ne dajem ništa jer je povraćao, postepeno da mu dajem samo malo vode, a ako sutra nastavi da ima proliv i povraća da pozovem obavezno neku veterinrsku stanicu(on mi je dao preporuku da pozovem novake, ali znam da oni deru a mi nešto nismo pri parama, ne znam da li dolaze na kućnu adresu)
videćemo šta će biti dalje, odmah je pitao da li je imao napade, ali on ih nije imao, samo se i dalje muči, mislim da nema šta ni da izbaci više, a danas je ispovraćao dlake, celu jednu grudvu...

javio se vet, na moru je : I
kaže da mu sklonim vodu i hranu, da mu ne dajem ništa jer je povraćao, postepeno da mu dajem samo malo vode, a ako sutra nastavi da ima proliv i povraća da pozovem obavezno neku veterinrsku stanicu(on mi je dao preporuku da pozovem novake, ali znam da oni deru a mi nešto nismo pri parama, ne znam da li dolaze na kućnu adresu)
videćemo šta će biti dalje, odmah je pitao da li je imao napade, ali on ih nije imao, samo se i dalje muči, mislim da nema šta ni da izbaci više, a danas je ispovraćao dlake, celu jednu grudvu...

:dash::dash:

Novaci dolaze po potrebi na kućnu adresu, al stvarno deru..
Pitao ga je da li je imao napade, jer mu to stanje deluje kao skupljanje toksina u organizmu.. zato je jako dobro što ih nije imao.
A da odete kod nekog drugog veta?

:dash::dash:

Novaci dolaze po potrebi na kućnu adresu, al stvarno deru..
Pitao ga je da li je imao napade, jer mu to stanje deluje kao skupljanje toksina u organizmu.. zato je jako dobro što ih nije imao.
A da odete kod nekog drugog veta?

pozvaću sutra veta koji je kastrirao gašu i lečio ga par puta (ali smo prekinuli jer je gaša imao ono sa bubrezima baš za novu godinu, pa ga nisam našla)... ok je vet, ok su i cene i dloazi na kućnu adresu
samo mi je bzv jer moram da mu kažem šta se sve izdešavalo sa gašom i da ga je lečio drugi vet (verovatno zvuči glupo, ali ja se opteretila time, jer znam da vetovi često budu sujetni i odreaguju čudno u tim situacijama)
postoji i treći vet, moj drug vodi psa kod njega i prezadovoljan je, pa moram do sutra da odlučim ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back