miss.millie
Primećen član
- Poruka
- 585
Hvala. 
Izašao je par puta na stepenice i malo se muvao po terasi. Jednom je i sišao, obišao krug po dvorištu, izoštrio kandže na njegovom drvetu i trk unutra. To verovatno zbog vremena, em je kiša, em je hladno. Ne sumnjam da će hteti opet napolje, samo da se vreme prolepša, jer baš vidim da mu nedostaje, stalno je na prozoru i posmatra.

Izašao je par puta na stepenice i malo se muvao po terasi. Jednom je i sišao, obišao krug po dvorištu, izoštrio kandže na njegovom drvetu i trk unutra. To verovatno zbog vremena, em je kiša, em je hladno. Ne sumnjam da će hteti opet napolje, samo da se vreme prolepša, jer baš vidim da mu nedostaje, stalno je na prozoru i posmatra.
)
Nikad ne bih rekla. Meni ona deluje kao mače, mada nije da nešto znam da ocenim koliko maca ima godina, ali Mica mi baš izgleda kao devojče. Nestašno... 
a najsmesnija mi je kad se iskrade i ode da radi nesto sto joj je zabranjeno, na pr. ode da se penje na sudoperu (predamnom to NIKAKO ne sme), a ja joj se prisunjam i iznenadim je! ma to je sou sa njom, izgleda kao lopov uhvacen u sred kradje, pogleda me razgoracenih ociju 
.