izvini, ja nisam upucena ali sto mora da ide? bas mi je zao...
uf,duga prica
on je nadjen na ulici 12og septembra i trebao je da bude udomljen jos tada,ali se meni svideo i ja se nisam trudila da ga udomim da bi ostao kod nas
moja jaca polovina nije imala pojma sta radim
onda sam ostala u drugom stanju pa se pritisak vremenom povecavao al sam ja kulirala i pravila se blesava.
On malo malo pa pizdi zbog dlaka koje se nalaze i na stolu i na policama i svuda gde se macka cak i ne penje....sva odeca nam je dlakava iako ne nosimo macku u rukama niti nam lezi u krilu(preko namestaja se zalepi na nas)
znate uostalom kako je to.
Samo sto sam ja od malena imala mace u stanu i kuci pa nemam problem sa dlakama,ali on em nije navikao em inace ima averziju prema svim dlakama,cak i ljudskim,koje se vrljaju po podu itd.
Onda se nas pas u snu upiskio na svoju fotelju koju smo mi oprali koliko smo mogli ali je ostao miris koji oni mogu da osete ocigledno,posto je macak poceo da koristi fotelju kao wc....
popne se,ispiski se i pokusava da zakopa.
zbog toga je nastala frka i posle eksplozije,odluceno je da macku poklonimo sto pre....(plus je provalio da sam ja kriva sto macka nije udomljena na vreme,pa je dodatno besan)
mnogo mi je krivo sto ipak ne moze da ostane
pogresila sam sto sam tako uradila.
ali dobro
bice mu ok kod mog drugara...nece vise morati da sedi na prozoru i posmatra sta se desava....moci ce da izlazi i da radi ono sto macke treba da rade.
a mozda ako situacija bude kako treba,jednog dana uzmemo Machica nazad...videcemo