lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Pitaj veterinara! Tako je najbolje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, znam da postaju dobrocudni, i ne beze, i tako te stvari ali zato me i cudi ! ! !
Jesi li mi u skorije vreme nesto uradila, ne namerno?

Saška
mačor ti je jednostavno razmažen
postavlja se kao ALfa
mraš da mu ipak pokažeš ko je ko
sad kako...
mi smo jednom Gvozdena udarili novinom kad je nešto loše uradio.
I od tada nije
Jednostavno neko od vas mora da se nametne
Tako je. Macka nece reagovati bolje, nego jos gore ako joj radite nesto, sto ne voli, treba ih vaspitati dok su mali! A ti Saska pitaj veterinara, najbolje on zna.

Nemoj plakati nad prosutim mlekom....
Time nista neces popraviti...Smirice se on.
![]()

Ali tara poceli su svi u kuci da ga se plase trci mnogo brzo u toj brzini skoci na krevet na sto pa na tv pa na nekog od nas i svasta jos,usput se izudara od vrata ili zid,uzasno je posmatrati ono,a ja vise ne smem ni da dremnem,imam 3 ogromne ogrebotine ,2 kod oka i jedna iznad usne...
Istina,retko smo ga tukli ali ja nemam srca da ga udarim,mada bolje to nego da ostanem iskasapljena,mada kad god ga udarim,on jos vise pobesni,nista me ne slusa...

Nadam se da će se mačkić smiriti ubrzo.. 
U cetvrtak dolazi da vidi jel sve okej sa ranicom,pitacu ga,mada....istina je da je mali majmun razmazen,eto mi sad,obilo se o glavu ona moja recinca: Ne mogu da ga udarim,zao mi je![]()
Ali tara poceli su svi u kuci da ga se plase trci mnogo brzo u toj brzini skoci na krevet na sto pa na tv pa na nekog od nas i svasta jos,usput se izudara od vrata ili zid,uzasno je posmatrati ono,a ja vise ne smem ni da dremnem,imam 3 ogromne ogrebotine ,2 kod oka i jedna iznad usne...

Ljut je na tebe. Najgori mogući scenario u sličnoj situaciji za koji znam je da se mačka na kraju preselila kod komšija jer je toliko zamrzela svoju dotadašnju vlasnicu a ova je takve traume navukla od nje, od one silne ljubavi od pre sterilizacije. A da si ga razmazila, jesi. Isto kao ta žena svoju Coku. Ali on je još mlad, još ima vremena da ga dovedeš u red.