*~Anti~*
Poznat
- Poruka
- 7.272
Hvala
Odlicno se oporavila, sad se jedva vidi oziljak a ono ispupcenje je nestalo. Hvala sto pitas![]()
Drago mi je što je sve u redu.

To sa mačkom neće ići.![]()
Ama znam to, imam istih problema sa Alohom.

U brošuri koju imam, koja objašnjava kako preći na Hill's stoji ovako objašnjenje:
''Započnite sa mešanjem hrane Hill's povećavajući njen udeo u postojećoj hrani vašeg ljubimca u tranjanju od 7 dana sve dok vaš ljubimac u potpunosti ne bude jeo hranu Hill's.
Dan 1 i 2 - 3:1 (znači, četvrtina Hill's hrane)
Dan 3 i 4 - 2:2
Dan 5 i 6 - 3:1 (u korist Hills'-a)
Dan 7 samo Hill's
Hranu davati čećše i manjim obrocima.
Početak hranjenja hranom u konzervi i postupno uvođenje suve hrane često je uspešno, naročito ako se hrana iz konzerve prethodno zagreje na telesnu temperaturu.
Pokušajte da natopite suvu hranu u manjoj količini tople vode pre nego što je poslužite vašem ljubimcu.
Ako ovi postupci nisu efikasni, dobra je zamisao da se obratite vašem veterinaru jer vam on može dati savet kako da povećate apetit vašeg ljubimca i kako se boriti sa mučninom u želucu vašeg ljubimca.''
Možda ovo i bude od neke koristi, ako ne za Micu i Pussycat, onda za nekog drugog.

Poslednja izmena:

.
Jos u busu se probudila, 20ak minuta nakon operacije i nekako se cudno ljuljala i sape je cudno drzala u vazduhu, kod kuce smo je drzali u transporteru po preporuci veterinara (da ne bi skocila negde pa pala) pa je gundjala, htela napolje, onda je pustimo pa se tetura... A njoj je verovatno mnogo gore bilo kad je skroz dosla sebi kad su poceli bolovi... No dobro, hrabro je to izdrzala
.
To je valjda poverenje?!
[/QUOT:lolE]
. Posle 10-15 dana ispostavilo se da mu je neki konac, sta li, zaostao, pa je poceo da krvari... Istom vetu vise nisam davala zivotinje na sterilizaciju.