EGYPTIAN CAT
Domaćin
- Poruka
- 3.869
.. Mene najvise iznervira kad odem negde na put i zaduzim nekog da ih obilazi, hrani i cisti im posip. Uvek budu nahranjene i sve, ali posip bude, znaci pun izmeta i smrdi da umres. Obavezno potrosim cuku i po vremena na izbacivanje tog usmrdelog, gadnog posipa, ribanje posude, poda na kome je posuda stajala, ma katastrofa! Resila sam od sada pa nadalje angazujem onu agenciju sto dolaze kuci i vode racuna o ljubimcima, platicu ali ce makar te stvari raditi kako treba...
Kod mene je slicno. Budu namirene hranom, vodom, ovaj put su dobijale i antibiotsku terapiju, ima i ciscenja posipa (nije bas za pohvalu...), ali se, generalno, vratim u stan u kojem higijena oko zivotinja nije odrzavana na nivou na kojem mislim da treba da bude i uvode mi se nova pravila oko zivotinja, sto takodje ne volim i ne odobravam.
Inace, uslugu cuvanja placam (verovatno povoljnije nego drugde jer sam i ja zaduzila drugu stranu raznim postupcima, ali placam). Medjutim, u celoj prici, kao i u svemu u zivotu stalno moras nesto da balansiras, biras izmedju dva zla - ono manje, vazes i razmisljas o mnogo ceme. Opsirna bi to bila prica...

U svakom slucaju, zainteresovana sam za tu agenciju koju pominjes, jer - nikad se ne zna kad moze zatrebati, pa kad mozes posalji pp o istoj.
, znaci pun izmeta i smrdi da umres. Obavezno potrosim cuku i po vremena na izbacivanje tog usmrdelog, gadnog posipa, ribanje posude, poda na kome je posuda stajala, ma katastrofa! Resila sam od sada pa nadalje angazujem onu agenciju sto dolaze kuci i vode racuna o ljubimcima, platicu ali ce makar te stvari raditi kako treba...

) koja testira svoje proizvode na životinjama, jer je u pitanju bilo zdravlje, kvalitet života, pa i direktan opstanak mog voljenog matorka. Ima ih u pet šopovima, RC u skoro svim a Hill's u bolje snabdevenim a veterinarski program distribuiraju isključivo veterinarskim apotekama (ima ih i u pet-centrima).
....mozda...kalcijuma?

Zavitlavam se
.