Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
hehe, to je samo faza u odrastanju skoro svake mace: )
i veruj mi da su tada najsladje, najzivahnije, sada istarzuje sve, i okolinu ali i svoje sposobnosti, uzivaj u tome: )
zna li neko kakva je hrana za mace eukanuba? danas sam kupila gashi, fino klopa ali ne znam nista o njoj....
Ja nemam pojma.... a tata kupio Mici Tomy hranu u kesici, zna li neko o njoj nešto? Jede je lepše nego Whiskas...
Ovo mace nije normalno
Uopste je ne drzi mesto, po ceo dan luduje, skace, jurca, bacaka se, pravi kolutove unapred i unazad...al ajde to, to je cak simpaticno...ali cim pridjem da je pomazim to krece da me sumanuto grebe, ujeda, kaci se po meni, petlja mi se u kosu
Da li je ovo samo faza, ili je u pitanju (ne daj boze) karakter?
). Kesice moramo da joj dajemo jer ona uopšte ne pije ni vodu ni bilo kakvu drugu tečnost tipa mleko, jogurt, supice... apsolutno ništa. Jedina tečnost koju unosi je sosić pomešan sa vodom, to je sve što popije.... jede malo te soje ili šta je već unutra. Ostaci idu vranama, svrakama i golubovima, već sam to negde pričala
A vidim da se oni ne žale....
znate onaj nagon na povraćanje
Moja mačka NEĆE da jede barenu piletinu, već samo živu.
Inace ima i fazon da kad sedim popne mi se uz noge dodje do ruku i pocne da nasrce na njih. Veruj mi, probala sam sa dranjem ali ona uopste ne reaguje

)