Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
u SU sterilizacija je 800 din u veterinarskoj ambulanti privatnoj![]()
pa malo mi je chudno to

kakva je to ambulanta?jel to za lutalice popust ili za bilo kog psa/machku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u SU sterilizacija je 800 din u veterinarskoj ambulanti privatnoj![]()

ali u Nisu su preterali...6ooo za kucu, za macke nesto manje...Kad negodujem, vet kaze sta ce mi tolike macke, preko DZZ bi bilo nesto jeftinije....Nego, preostaje mi jedino da sama, dobro poznajuci svoje macke, da napravim prioritet....prva
je Cuca i Beta, vec vidim da ocijukaju sa momcima iz ulice, a posle...videcu.

Poslednja cifra koju mi je vet rekao za macu koju trebam sterilisati je bila 7.000,oo din. U pitanju je Bgd. Ako moram izdvojicu i toliko samo da sve prodje kako valja, ali uopste nije ni malo ni lako dati, jer nije samo jedna zivotinja u pitanju (kao i kod vecine nas koji se ovde dopisujemo). I nisu to jedini zivotni troskovi, ali...ko nas pita... Samo daj pare...![]()
Poslednja cifra koju mi je vet rekao za macu koju trebam sterilisati je bila 7.000,oo din. U pitanju je Bgd.

kod Novaka za kuju rece neku petocifrenu![]()

pa malo mi je chudno to
kakva je to ambulanta?jel to za lutalice popust ili za bilo kog psa/machku?

Pa tačno se isplati put do SU + sterilizacija... jedino što je malo nehumano za macu![]()

kod nas nije jeftino uopste
to u centru za mesance je najjeftinije koliko ja znam
a realno sav materijal koji upotrebe za operaciju je smesno jeftin....ostalo su ruke...pa sad,ko koliko ceni svoj rad(ili ko je koliko alav,sve zavisi od strucnosti i samog veterinara,neki koji su pre za mesara nego za hirurga,naplacuju jako mnogo dizuci sebe i svoj "rad" u visine)
a sto se maca tice,jel vase machke spavaju ceo dan,pa onda djipaju celu noc?sve mace koje sam imala su bile aktivne uglavnom danju...a ovaj mali....uh....
kapiram da ce poceti da skace danju a spava nocu,kad mi prodju ispiti![]()

danju spava/umiljava se/mrnjauce i ciuche a nocu ce pretvori u zver
ko mali tigar
skace,jurca,tabana,lupa,grize,grebucka,drnda,kostreshi se ...i tako u krug
smesan je kao crtani film
samo jos kad bi to radio danju![]()
![]()
danju spava/umiljava se/mrnjauce i ciuche a nocu ce pretvori u zver
ko mali tigar
skace,jurca,tabana,lupa,grize,grebucka,drnda,kostreshi se ...i tako u krug
smesan je kao crtani film
samo jos kad bi to radio danju![]()
![]()

pa nisam novopecena...imam ja mackarsku istoriju(cak je i prvi ljubimac bila maca
Vapaji novopečene mačkare!
)
ma znam ja to,nego....gde bas sad pred ispite da pocne da djipa u 2....Macke su nocne zivtinje danju spavaju a nocu love. Tvoja maca se ponasa normalno. S vremenom prilagodice se tvom tempu zivota. Moj Carli ima ludi sat oko ponoci a onda se sklupca pored mene u krevetu i spava do jutra (nije uvek tako bilo).
![]()
![]()
To što radi tvoj maĆKor u toku noći, to svako veče rade i moje mačke, samo kada se navikneš na to, onda više neće biti ''problema''.![]()

(osim jedne mace i macora,al za macu se ne secam....a macan je bio ok)
A tata jadan bio hronično neispavan
Videćeš kako će lud da bude kad ga drmne pubertet, pa počne da vežba lov na tvojim nožnim prstim, kapcima i svemu što se miče... buaahahaha

i na kraju sa obe prednje nogice obavije ruku,a zube zarije i kozu 

...necu da ga nerviram....
pa on to vec sad radi
mislim da ima recimo 3 i po meseca...mada,mozda greshim...mozda ima i vise
treba da ga vakcinisem,pa cu videti sta kaze vet za starost
jaoooo....a kada rashirim prste i tako krenem shakom ka njemu,on napravi neku psiho facu,ushi stavi sa strane zgrbi se,nakostreshi i polako ide ka ruci,uvijajuci sei na kraju sa obe prednje nogice obavije ruku,a zube zarije i kozu
Znaci svaka machka poludi kad se radi to sa rukom
Samo izbegavam da radim to,da ne izraste u nekog ludaka...necu da ga nerviram....
A onaj žuti mačak što sam ga pokupila sa ulice, onaj sa polomljenom šapom - spominjala sam ga, je bio toliko nesocijalizovan da ja nisam mogla da spremim sociologiju od njega
Ja sednem da učim, on mi ko budala skače na knjigu čim pomislim da okrenem list, ili na nožne prste kad vidi da vire, ali nema milosti, on je mukica sa ulice došao u kuću, pojma nije imao da se ponaša... Al je zato mukica naučio da se vozi kolima, svaki dan kod veta Cerak - NBG, sedi mi u krilu do prve raskrsnice i gleda kroz prozor, onda legne i ja ga samo pridržavam u krivini.... Joj al sam se raspisala, pukla me neka nostalgija 
...a sto se maca tice,jel vase machke spavaju ceo dan,pa onda djipaju celu noc?
sve mace koje sam imala su bile aktivne uglavnom danju...a ovaj mali....uh....
kapiram da ce poceti da skace danju a spava nocu,kad mi prodju ispiti![]()
. Moje luduju taman kad idemo spavati
. Pa trcanje po namestaju, dranje, sistanje, pretrcavanje preko nas koji spavamo...
. Ludilo, sestro slatka 
. Jedino sto s vremenom malo ulagane i prilagode se
.
.