Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pocela je da se dize uz namestaj..tek sad moram da je drzim na oku non stop..samo sam upalila komp a ona se uhvatila za komodu od tv-a i digla..bojim se prevrnuce tv..

E, htela sam da pitam sta mislite jel pametnije imati tepih kad su bebe u ovoj fazi, puzanja i dizanja na noge? Mi kao nismo hteli tepih zbog lakseg odrzavanja, plus nama i ne treba, ali njoj sad klizi jako ovaj parket..uhvati se za nesto pa se muci da se podigne na noge, a prvo ide na kolena, pa tek onda na noge, i otklizi i padne :(...ne znam da li da joj ipak obujem cicbanke ili sta da radim..i tepih ako uzmemo opet nece biti pokriven ceo patos njime..

Pocela je da se dize uz namestaj..tek sad moram da je drzim na oku non stop..samo sam upalila komp a ona se uhvatila za komodu od tv-a i digla..bojim se prevrnuce tv..

E, htela sam da pitam sta mislite jel pametnije imati tepih kad su bebe u ovoj fazi, puzanja i dizanja na noge? Mi kao nismo hteli tepih zbog lakseg odrzavanja, plus nama i ne treba, ali njoj sad klizi jako ovaj parket..uhvati se za nesto pa se muci da se podigne na noge, a prvo ide na kolena, pa tek onda na noge, i otklizi i padne :(...ne znam da li da joj ipak obujem cicbanke ili sta da radim..i tepih ako uzmemo opet nece biti pokriven ceo patos njime..
ЈеЦе.
Кад звекну о под мање боли, а може и босом ногом стати што је најбоље за вежбавање хода.
Прашина је обичан баук, таман идеална за тренирање имуног система.

koje pelene koristite bebcima i gde kupujete pelene,tj.gde su najpovoljnije?

Pampers premium, u lilly-ju, budu na akciji, a inace cena pelena je svuda ista manje-vise, bar pampers, ne znam za ostale..mi smo kao u tempu uzimali a posle vidim da je ista cena, cak i jeftinija u lilly-ju nekad..
Imas u Aksi budu na snizenju puffies cesto, ni one nisu lose, ipak su mi bolje pampers..

sali, kako sara deluje starije bre i zrelo nekako : ) <3

i ja sam se pitala sta sa parketom kada pocnu da ustaju, tepih nikako ne volim..
inace, jakov se stalno udara u policu za tv, tako da smo resili da dignemo tv na zid i sklonimo tu policu skroz, bas je neprakticna za bebe

- - - - - - - - - -

a pelene puffies, meni su one najbolje, i nekad pamers, sada sam uzela tamo neke baby dry, odlicne su, nisam ih vidjala ovde, mada sam ja ovde mahom kupovala puffies, one u aksi cesto budu na snizenju...

ja imam mini tepih u dnevnoj sobi, skolonili smo stocic I to je bilo centralno igraliste dok je puzio I prohodavao (tepih sa tri strane "zatvoren" trosedom, dvosedom I foteljom, savrseno za "dizanje uz namestaj :D). parket mnogo klizav, sta god da je obuo. sinoc nam bili komsije na kafi, mali 8 meseci, poceo da puzi. odvukao se nekako do kraja tog tepiha, pa se valjda umorio I bupnuo obrazom o parket. tepih definitivno manje boli :lol:

koje pelene koristite bebcima i gde kupujete pelene,tj.gde su najpovoljnije?

meni su libero vrh
i odlicne su baby love u DM-u
secam se da su DM-ove bile najisplativije pre 3 godine
ne znam sad kako je
puffies su isto ok
po meni je pampers bez veze... najskuplje su a nisu bog zna sta...liberu su mi bolje

i chicco su ok ako ih jos ima...bile su u enci menci radnjama i bile su bas povoljne

i to cu morati da obnovim do decembra :lol:

ja koristim samo pampers. probala te pufies sa dezenom, propisao skoro svaki put. kupujem u liliju, 1500din pakovanje sestice od 44 komada. ne znam da li ste primetile, ali sredinom maja su skocile cene pelena, oko 10-200 din po pakovanju.

Opet sto beba dvesto guzova :lol:

Meni su pampers premimum definitivno najbolje, ne zato sto su izvikane, probala sam i dm baby-love koje mi nista nisu valjale, nemaju tegljivo ono cudo sto se lepi, procurele su, puffies su mi ok odmah posle pampersa, ali ipak za nijansu losije..jos sam neke probala pa nisu bile ok, al ne secam se sad da li libero ili koje..
Pampers nije ni jednom probio plus vidim po straftici da je puna, menja boju, i naduva se lepo, inace je tanka, pa znam da treba da se menja..

Nego, da pitam. Saru mi nesto gricka nocu :( jako se nerviram, taman su joj prosle tackcie od proslog puta i nocas opet! Ne znam da li je komarac, pauk, ili sta..citam po netu da imaju i neke stenice, ja ne znam kako to izgleda, pretrazila sam joj ceo krevetac, nema nista, nas ne ujeda nista, samo nju i to po glavici i sakama jedino.
Prvi put sam mislila da su boginje, pa otisla kod dr rekla je da nisu..
Sad mislim da je ili nesto gricka, ili ima osip zbog zubica? ili mozda neka alergijska reakcija..
Jel ima neko iskustva? Crvene tackice su u pitanju..

Nego, da pitam. Saru mi nesto gricka nocu :( jako se nerviram, taman su joj prosle tackcie od proslog puta i nocas opet! Ne znam da li je komarac, pauk, ili sta..citam po netu da imaju i neke stenice, ja ne znam kako to izgleda, pretrazila sam joj ceo krevetac, nema nista, nas ne ujeda nista, samo nju i to po glavici i sakama jedino.
Prvi put sam mislila da su boginje, pa otisla kod dr rekla je da nisu..
Sad mislim da je ili nesto gricka, ili ima osip zbog zubica? ili mozda neka alergijska reakcija..
Jel ima neko iskustva? Crvene tackice su u pitanju..

verovatno osip.... ako ima vise tackica na gomili, cudi me da ti lekar nije rekao sta je to kad si vec bila...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back