Boze kakve su vam ove bebe
pupupupu
pupupupuDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pupupupu
...ne znam da li da joj ipak obujem cicbanke ili sta da radim..i tepih ako uzmemo opet nece biti pokriven ceo patos njime..E, vidis, u pravu ste, te carape i imam jedne ili dvoje sa tackicama..nego ja navikla da je drzim u stramplama po kuci kad je ovako malo hladnije, posto soknice stalno izuva, svlaci..
Da, videcu mozda dokolenice da uzmem sa tim neklizajucim delom....

ЈеЦе.Pocela je da se dize uz namestaj..tek sad moram da je drzim na oku non stop..samo sam upalila komp a ona se uhvatila za komodu od tv-a i digla..bojim se prevrnuce tv..
E, htela sam da pitam sta mislite jel pametnije imati tepih kad su bebe u ovoj fazi, puzanja i dizanja na noge? Mi kao nismo hteli tepih zbog lakseg odrzavanja, plus nama i ne treba, ali njoj sad klizi jako ovaj parket..uhvati se za nesto pa se muci da se podigne na noge, a prvo ide na kolena, pa tek onda na noge, i otklizi i padne...ne znam da li da joj ipak obujem cicbanke ili sta da radim..i tepih ako uzmemo opet nece biti pokriven ceo patos njime..

koje pelene koristite bebcima i gde kupujete pelene,tj.gde su najpovoljnije?

koje pelene koristite bebcima i gde kupujete pelene,tj.gde su najpovoljnije?

jako se nerviram, taman su joj prosle tackcie od proslog puta i nocas opet! Ne znam da li je komarac, pauk, ili sta..citam po netu da imaju i neke stenice, ja ne znam kako to izgleda, pretrazila sam joj ceo krevetac, nema nista, nas ne ujeda nista, samo nju i to po glavici i sakama jedino.Nego, da pitam. Saru mi nesto gricka nocujako se nerviram, taman su joj prosle tackcie od proslog puta i nocas opet! Ne znam da li je komarac, pauk, ili sta..citam po netu da imaju i neke stenice, ja ne znam kako to izgleda, pretrazila sam joj ceo krevetac, nema nista, nas ne ujeda nista, samo nju i to po glavici i sakama jedino.
Prvi put sam mislila da su boginje, pa otisla kod dr rekla je da nisu..
Sad mislim da je ili nesto gricka, ili ima osip zbog zubica? ili mozda neka alergijska reakcija..
Jel ima neko iskustva? Crvene tackice su u pitanju..
e da, puffies jesu malo deblje za leto
ja htela da uzmem puffies sa dezenom za leto
al Iva nosi 4+ a sa dezenom nema 4+ a i da ima bojim se da bi mu bile male
a 5 ne znam da li bi mu bile velike