bokice stvarno nemam pojma šta joj je. mislim i inače se često budi, ali ovo je stvarno previše.
još se budila do 1, pa je spavala do 5 i onda se derala do 7. pošandrcala sam. promenila pelenu, podojila, ljuljuškala, duda, čaj, voda, gel za desni. ništa. stavila je nazad u krevetac, pa je par puta (5-6) zaspala sama uz kenjkanje, ali se nakon nekoliko minuta budila uz oštar plač. i onda se skroz rasbesnela, rasanila i plakala jedno sat vremena. u sedam sam je opet priključila na siku jedva se umirila i spavala do 10. i preko dana samo odjednom krene jaako da plače. ja stvarno mislilm da je boli nešto. da li su zubi ili nešto drugo...izbio joj i drugi zubić dole. možda idu i gornji ali nikako ne mogu da virnem. i često se grči noću pa prdne, moguće da opet ima neke grčiće.
danas smo joj pre spavanja dali paracetamol. ebi ga. videćemo. možda sam bez veze dala....neće je ubiti.
a to treniranje spavanja, tipa pusti je svaki dan da plače 5 minuta više, kod nas ne ide. mm ne može da izdrži. evo jutros sam ga držala za ruku u krevetu, kad je još samo kenjakala sama u krevetcu i padala svuda, pokušavala sama da zaspi. a kad je počela da plače onako jako neutešno, on nije mogao da izdrži, kaže mi izvini ali ja ne mogu. izađi napolje, ja ću je uspavati. naravno nije pomagalo ni podizanje ni ljuljanje...nakon izvesnog vremena sam ušla i dala da sisa ponovo.
već sam se istripovala da nemam mleka pa da je gladna. ne osetim u zadnje vreme uopšte let down mleka. ali kad pritisnem, ima, curi lepo.
još sam danas dobila. i konačno me zakačio virus, se.em ko grlica.