Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sali, kao da si opisala nas u marami.. ja sam samo par puta uspela lepo da ga stavim i da njemu bude ok, kstalo isto, glavica mu bude previsoko pa ne ide u stranu nego kao na slici, jos on krene kljucka kao detlic i trazi siku... nogice mu se skvrce skroz, imam utisak da mu je bas neprijatno...
i def mislim da to ima veze sa velicinom bebe i mame.. meni je taj gornji deo kratak, mali nekako a on je dugacak i veliki

i dobar je ovaj ijin savet da se spusti na kukove, to nisam probala, bas cu pkusati popodne

sali, kao da si opisala nas u marami.. ja sam samo par puta uspela lepo da ga stavim i da njemu bude ok, kstalo isto, glavica mu bude previsoko pa ne ide u stranu nego kao na slici, jos on krene kljucka kao detlic i trazi siku... nogice mu se skvrce skroz, imam utisak da mu je bas neprijatno...
i def mislim da to ima veze sa velicinom bebe i mame.. meni je taj gornji deo kratak, mali nekako a on je dugacak i veliki

i dobar je ovaj ijin savet da se spusti na kukove, to nisam probala, bas cu pkusati popodne

Pa to :D I onda mi balavi tu po dekolteu, zabija nosic
Evo sad sam je ubacila malo nize i nekako ubacila i glavicu al nece onda da drzi glavicu pod maramom, dzabe, ja stavim ona se za sekund izmigolji, mrduljko mali, samo se vrpolji

iskusne mamice, kako stavljate svoju bebu u autosediste....missim, kupili smo novo i planiram bebu da iznesem u tome iz porodilista pa me zanima sta stavljate ispod i oko bebe, nekako mi je gadno direktno da je stavljam na njega a opety treba da je beba vezana u njemu.....

iskusne mamice, kako stavljate svoju bebu u autosediste....missim, kupili smo novo i planiram bebu da iznesem u tome iz porodilista pa me zanima sta stavljate ispod i oko bebe, nekako mi je gadno direktno da je stavljam na njega a opety treba da je beba vezana u njemu.....

..ne bi smelo nishta, mada sam ja preko leta, na putovanju, kad dugo spavaju u njima,
ispod glave i izmedju kaisheva, negde do dela gde je guza,
stavljala jednu sasvim otvorenu tetra pelenu, da bi se manje znojili tj da upije znoj da ne bi posle lezali na mokrom..

..a za gadno - nece beba gola u sedishte, kapica, odelce, jaknica ili shta vec, pa kaishevi preko toga,
ako mislish da je hladno - cebence preko svega, zakopchanog..

saly i ja mislim da ti je suvise visoko u marami. spusti je malo.
nije joj neudobno sigurno, pa zamisli 9 meseci se stiskala u stomaku, navikal je na to, to im znaci sigurnost. :)
koja je dobrodosla bebo? jel su joj nogice rastavljene kao zabici?
ja muku mucim sa vezivanjem na ledja, ali ne odustajem :)

saly i ja mislim da ti je suvise visoko u marami. spusti je malo.
nije joj neudobno sigurno, pa zamisli 9 meseci se stiskala u stomaku, navikal je na to, to im znaci sigurnost. :)
koja je dobrodosla bebo? jel su joj nogice rastavljene kao zabici?
ja muku mucim sa vezivanjem na ledja, ali ne odustajem :)

Pa nemam pojma, ja je ubacim pa nogice kako se nameste, nameste...unutra su stisnute, cini mi se da nisu rastavljene..nego nekako savijena kolenca i one spljosnute sa strane..a samo 2 poze smem sad dok je malecka

Dobrodosla bebo je ova

http://www.hug-bug.com/poze-za-novorodjene-bebe.html#dobrodosla

tu sam na slici i ja pokusavala, samo glavica joj uvek viri, izmigolji se dete

Cisto informativno, da li sad postoji beba kojoj se ne daje probiotik?

A za maramu, brzo se to uvezba, u pocetku jeste komplikovano, posle je za pola minuta i vezana i beba u njoj.
Meni je sling bio spas, na stranu sto sam htela da ga nosim, 3. sprat bez lifta, beba, kolica, pa jos ako kupimo nesto...nemoguca misija.

A za maramu, brzo se to uvezba, u pocetku jeste komplikovano, posle je za pola minuta i vezana i beba u njoj.
Meni je sling bio spas, na stranu sto sam htela da ga nosim, 3. sprat bez lifta, beba, kolica, pa jos ako kupimo nesto...nemoguca misija.

evo mi nismo davali. htela sam al nemam pojma sto nisam :confused:

ne bih znala odgovor :D
verovatno postoji
mi koristimo bio gaiu, probiotske kapi..

..ne bi smelo nishta, mada sam ja preko leta, na putovanju, kad dugo spavaju u njima,
ispod glave i izmedju kaisheva, negde do dela gde je guza,
stavljala jednu sasvim otvorenu tetra pelenu, da bi se manje znojili tj da upije znoj da ne bi posle lezali na mokrom..

..a za gadno - nece beba gola u sedishte, kapica, odelce, jaknica ili shta vec, pa kaishevi preko toga,
ako mislish da je hladno - cebence preko svega, zakopchanog..

:roll: pa i to sto kazes ali nekako mi je fuj, kad je bas mala beba ja sam i u kolica uvek nesto ispod nje stavljala pa cu i u sediste probati tetra pelenu da uglavim....sta znam, ipak se to ne moze redovno oprati....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back