Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ja nisam na dijeti ali se povremeno hranim onako bas bas lose... uzas... i sve ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kistina, mojoj bebi se ne daje probiotik
znači, postoji
neo, ja nisam za dijete ni ovako, a kamoli tokom dojenja
pošto mi beba jako brzo napreduje i puno ručka i ja sam non stop gladna
i jedem i ja jako često, otkako sam smanjila obroke, a napravila ih češćim, ostala sam i bez ona 2 kg viška (što mi je ostalo od trudnoće)
naravno, sad imam višak koji sam vukla i pre trudnoće i tih par kilograma skidam kad prestanem da dojim
kontam da ću manje i jesti i malo promeniti ishranu (bila sam davno nekih godinu dana vegeterijanac i opet bih, samo sad ne bih da drastično menjam jelovnik da bebi ne zasmeta, otkud znam)
a i gledaću da vežbam, trčim
kad smo već kod toga, kistina!!
je l' strije izblede vremenom, ima li nešto što će ih ublažiti?
pošto je meni užasno popucala koža na stomaku negde pred kraj trudnoće
i koji je najefikasniji i najzdraviji način skidanja stomaka? posle dojenja, sad sam valjda isuviše lenja, ali ako ima nešto što može i sad, daj![]()
moram priznati da meni deluje jako komplikovano i da oduzima mnogo vremena da se namesti maram i beba, bar po ovome sto vi pisete. ja bih se smorila najstrasnije i smestila ga u kolica![]()
sto da skidas?Meni odmah padne na pamet, sta ako mi se pripiski... a taman namestila maramu... pa skidaj... pa opet obmotavaj...
ma idi bre...
Nije to za mene
sto da skidas?
pa nije ti marama oko dupeta
jes, posle tolikog truda da skidas
il se upiskis il sa sve bebom ides u wc![]()
Aha... a sta ako moras da kakis... zamisli scenu.. ahahhahhaha..
Beba bi imala trajne posledice.. traume iz detinjstva... ahahahahah
Jel ostavljate kolica onako ispred prodavnice kao mnoge mame? Ja sam mozda paranoik ali nema teorije da ostavim bebu u kolicima ispred pa cak i ako udjem u neku malu apoteku gde sam blizu vrata ili slicno..sve tripujem neko ce proci i ukrasti mi bebupa onda ulazim sa sve kolicima
Isto i ne razumem kada neko udje, a ostavi bebu napolju. Ajd jos prazna kolica ali i bebu![]()
Isto i ne razumem kada neko udje, a ostavi bebu napolju. Ajd jos prazna kolica ali i bebu![]()
pa sta moze da se uradi po pitanju kilaze a da bude relativno sigurno
ja pomenuh da smo zakasnili
šta je najbolje za bebu od 10 kg, a da nije na leđima?![]()
Baš danas po ovoj vejavici se setih da si ti rekla de se selite u decembru...pa jel baš morate ? Zamislila sam situaciju seljenja, malo dete, hladno, ko zna kakav i koliko topao stan u koji idete, i , ipak, gde god da uđeš, mnogo posla, spremanja, čišćenja, hoćeš li to moći uz Vladetu ?ja nesto razmisljam kako je pao ovaj sneg da mu kupim sanke a ne kolica.... ima onih sanki za bebe zar ne?