november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..twin sling.. 
..to je meni trebalo proshle zime..

..to je meni trebalo proshle zime..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel me zezate? Pa i ovaj moj nesrecnik ima na poslu kolegu, zhena mu se porodila sa drugim detetom dan pre mog carskog ... auuu bre shto je on tripovao mm dok stvarno nisam poludela ... pukla sam zimus, kad je bio onaj strashni minus, mali treba da inhalira 3 puta na dan, a ovaj kao shta ce vam inhalatorm to je skupo, u ambulanti sve odrade ... ako ga tad nisam ubila, njih je 10toro u kuci, ambulanta na 5 minuta peshke, a ja sama sa malim ( plus sveki) na kraju sveta ...![]()
dohrana je samo preradjeno kravlje mleko. imas one colic releif i slicne tj. jos vise obradjeno kravlje meleko da ga lakse vare (al sam ga objasnila valjda me razumes)
ne znam kakvo je to probiotik ali moze da se desi da je i ono napravljeno da je lakse za varenje.
bljuckanje ne mora da znaci da se prejeo, moze da se desi da je imao zarobljen vazduh u stomacicu ispod melka, pa kako on oce napolje povuce i mleko (cini mi se da meni danas ne ide bas najbolje ovo objasnjavanje)
i da moze da ti se poveca kolicina mleka kad bekan si.sa cesce, tako da se verovatno ne tripujes
ovaj combiotic je isto za lakse varenje, tako pise, bez glutena je , sa kulturom prorodnih mlecnokiselinskih bakterija i dijetalnim vlaknima sa prebiotickim efektom, po uzoru na majcino mleko, tako pise...
nadam se da je to to, tj da ce imati efekta...
sve sam razumela : )
i definitvno necemo napolje danas onda...
inhalator je odlicna stvar za imati....ja mom sinu ublazavam kasalj inhalaciom fizioloskog rastvora, sirupi i praskovi nam ni bilizu nisu tako efikasni...a i ne moras drndati dete kad je u atmi po dispanzeru....
naravno da smo ga kupili, rekla sam muzhu ili inhalator da kupi ili da se ne vraca kuci ... missssim... da sam htela bundu od ruskog nerca, ali detetu inhalator ... ali smo pregrmeli i to
... eto sad mm najdrazhe da je uzeo, verovatno ce prichati malom kad poodraste kako se on setio da kupimo to chudo
a ja umirem od ove prehlade, virusa, shta li je...
tako sam i uradila
juce nisam htela da se javim nikom na fon, pa ni sveki, jbt, zove svaki dan
a tek ona sto tripuje o svemu pa to prenosi ovom mom
i sve joj je "a da nije gladan?"
tacno mi dodje da kazem JESTE
nisam mu dala od juce da jede, namerno![]()
pukla sam skroz. dve noći ne spavamo....
jexy? gde je onaj smajli sa očima?![]()
a ono cvrenilo malo prošlo ali se vidi i dalje.
ja muku mučim sa mojom guzicom i divnim hemoroidima....
e baš nismo nizašta.
bokice, da brzo prođe...
ja imam sali, ali je on jos mali i ne mrda se tako da ne znam kako ce biti..
mene zanima jesu li bebe preko dana sa vama u dnevnoj sobi ili u spavacoj u krevetcu?
ja se navikla da bebac spava ovde preko dana, tj u dnevnoj u kolicima ili na krevetu, umao svoj ugao, a uvece ide u spavacu i tamo je iskljucivo u krevtecu...
tako sam i uradila
juce nisam htela da se javim nikom na fon, pa ni sveki, jbt, zove svaki dan
a tek ona sto tripuje o svemu pa to prenosi ovom mom
i sve joj je "a da nije gladan?"
tacno mi dodje da kazem JESTE
nisam mu dala od juce da jede, namerno![]()
Moj, dok je bio bas mali, preko dana je spavao na garnituri u ugaonom delu u dnevnoj sobi. Tako mi je bilo najlakse, da mi je stalno na ocima.
Posle kad je naucio da se prevrce, postalo je nesigurno jer sam uglavnom koristila vreme kad on zaspi da poradim nesto po kuci (kao i sve mame) i nisam smela da ga ostavljam samog pa sam ga nosila u krevetac u spavacu sobu kad zaspi, podignem ogradicu i mirna.
Kasnije smo poceli da se uspavljujemo iskljucivo u spavacoj sobi jer je u dnevnoj sve odvracalo paznju i nije mogao da se opusti. I tako nam ostade ta super navika da svako spavanje, bilo dnevno ili nocno, bude u kreveticu.
Valjda sam pomogla?![]()
pa da, to je to, i on sada preko dana spava na ugaonoj garnituri, bas u uglu, tu je ususkan i na oko mi je i sve to, ali me brine kako cu kada pocne da se vrti... tada nam ne gine krebetac onda, cenim da ce biti sve kao i kod vas : )
mi smo danas ceo dan sami , prvi dan, i skoro pola noci cemo biti sami, mene je bas hvatala frka od tog ostajanja ali evo , przivesmo dan, ostaje nam jos noc : )