Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e a ono sto je meni dete navodno smrsalo sa 13 na 12 ipo kg...
uopste nije
sad ima 14 ...koji gram manje
nego ona vaga u DZ nista ne valja

vidim ja sve mi teze da je nosim
plus raste u visinu
nikako mi nije bilo jasno kako je smrsala....izem ti vagu

moje dete je od 10 ujutru do SAD spavalo ukupno 2 sata....
ne znam šta je ovo, ali lipsala sam.

nego. izašlo joj nešto na licu. dva crvena pečata, kao u klovna. sve mislim da je od hladnoće napolju, mada smo bili malo ili joj je bilo toplo unutra. i nadam se da nije od teletine koju je danas prvi put jela. jel može i od toga da bude????
užasno je prdela ceo dan, kakila jaaaako smdljivo. i nije mogla da zaspi sve se nešto unervozila, pa je bila u speedu jedno 6 sati.

moj mis jutros ima temp 37.5 :(
on je meni vec dva dana vruc, a ja glupaca mu merila temp digitalnim toplomerom koji je pokazivao 36 sa nesto, i ja sinoc rekoh be mogu visr sa verujem da je 36.5
sanse nema, vruc je, kad on mukica 37.2 na obicnom toplomeru
e sad znam da ste rekli da se ne skida, do kolko, do 37.5?! ili?!
zao mi ga, juce ga i grcici mucili, ma haos jedan, srce me bolelo kako je plakao
skinula sam ga jos sinoc u bodic bez rukava i eto vruc i dalje

na siki je on.... mukica :(
necu ga voditi kod dr, tamo jos nesto da pokupi, sigurno je virus a oni inace daju antibiotike na dobar dan....
kontam cesce sika, raskomotila sam ga, tusiracu ga ako zatreba....
jel prodje to brzo kod njih, ta virusna cuda ?
tata je poceo prosle nedelje da radi a on je inace kilav, sigurno je on pokupio nesto na poslu, ja nisam bila prehladjena vise od dve godine a on svaki virus pokupi kiloster....
mukica moja mala, jao....

Ma kako ne. Pogotovo sto on siska pa dobija antitela. Sigurno je zasticeniji.
Ja mislim da se bebama ni ne racuna u temperaturu do 37,5

Ne bih ga ni ja vodila. Ja sam uvek 3 dana cekala pa ako ne prodje onda dr.

Cuvaj ga i javi kako je... ;)

Ps. ako imas neki prociscivas vazduha stavi u prostoriju.. liftiraj i tako to...

moj mis jutros ima temp 37.5 :(
on je meni vec dva dana vruc, a ja glupaca mu merila temp digitalnim toplomerom koji je pokazivao 36 sa nesto, i ja sinoc rekoh be mogu visr sa verujem da je 36.5
sanse nema, vruc je, kad on mukica 37.2 na obicnom toplomeru
e sad znam da ste rekli da se ne skida, do kolko, do 37.5?! ili?!
zao mi ga, juce ga i grcici mucili, ma haos jedan, srce me bolelo kako je plakao
skinula sam ga jos sinoc u bodic bez rukava i eto vruc i dalje

Kako si mu merila T?

pod pazuhom se isto drzi 5 minuta? nadam se da ce ga brzo proci bokice!

i nas od sinoc opet muce grcevi i stomak, obicno je bar ujutru miran i lepo raspolozen al od jutros ga stomacic urnise opet... izbacila sam sve mlecno i bio je ok dva dana i od sinoc opet, videcu kako ce biti danas pa cu znati da li je to imalo efekta ili je bila slucajnost...
izvela bih ga opet malo napolje, ali ne znam da li je hladno previse, tripujem se da ce se prehladiti a sa druge strane kontam da mu vazduh prija... a u maramu opet nece salabajzer mali...

pod pazuhom se isto drzi 5 minuta? nadam se da ce ga brzo proci bokice!

i nas od sinoc opet muce grcevi i stomak, obicno je bar ujutru miran i lepo raspolozen al od jutros ga stomacic urnise opet... izbacila sam sve mlecno i bio je ok dva dana i od sinoc opet, videcu kako ce biti danas pa cu znati da li je to imalo efekta ili je bila slucajnost...
izvela bih ga opet malo napolje, ali ne znam da li je hladno previse, tripujem se da ce se prehladiti a sa druge strane kontam da mu vazduh prija... a u maramu opet nece salabajzer mali...

ti mu dajes dohranu?

ti mu dajes dohranu?

dajem mu, mada sam sada kupila neku hipp dohranu, probiotic, da probam sa njom, od danas, malo pakovanje, taman do kontrole da nam traje pa da tada vidimo sta cemo... ne znam da li to moze da ima efekta nekog...

uspela sam da mu ne povecavam kolicinu dohrane, samo cesce sisa i cini mi se, mada mozda samo umisljam, da se povecava kolicina mleka...

e i htedoh da pitam da li bljuckanje posle podoja uvek znaci da se bebac najeo, tj prejeo?

Ne cini ti se, sigurno se povecala, bio je skok u razvoju ili jos uvek traje... :)
Bravo! :klap:
Ne, normalno je da bljuckaju, to ce se srediti vremenom, ako bljucka, ako povraca, ni to nije strasno ako dovoljno piski i kaki, ali, to moze da znaci da se prejeo.

Ajaoj, Bokice :(
Nadam se da ce danas proci! :cmok2:
juce sam se psihicki iscedila
danas ce valjda biti bolje
tesi me to sto hoce da siki, i trazi sam cesce da siki, pa kontam bice ok, nije apatican
samo je nervozan ko leptir
ne verujem da ce bas danas da prodje, kontam mozda sutra, m samo da ne predje 38
i ovo vreme vise nije normalno
ne kija, ne kaslje, nema nesto ni pun nosic, jako malo mu izvukla ujutru i uvece, kontam ono standardno....

znaci da utvrdim gradimo, do 38 da mu ne dajem eferalgan vec odma kod dr
msm pu pu, cisto da znamo za ne daj boze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back