ja sam definitivno postala aždaja od kad sam se porodila.

zovem sad konačno savetovalište da promenim lekara i takažem kod nove dr, kad ono neka iskompleksirana sestra me napi.čka.
a što bi vi da menjate lekara. kažem, kao prvo ne tiče vas se, ali ako baš vas zanima, nisam zadovoljna njime i svakako ide u penziju.
e pa nije to baš tako jednostavno, kao promeniti lekara, treba da sačekam da on ode u penziju, pa da vidimo ko će doći i da li će doći i to je cela procedura.
ja, slušajte SESTRO, nemojte vi meni o promeni lekara. znam ja kako je to jednostavno. menjala sam ih do sad bezbroj puta, samo se potpiše ugovor sa novim lekarem, navede razlog promene i doviđenja. ako dr neće da prime nove pacijente nek mi to da napismeno, a i svakako ja nisam sigurna da li ću ostati kod lekarke jer prvo moram da je upoznam, pa AKO JA budem zadovoljna onda ću potpisati ogovor sa njom.
ona, pa morate se dogovoriti sa dr da li će vas primiti. ona ima 145 beba od ove godfine.
nema problema, dajte mi je na vezu. mene ne zanima koliko ona ima pacijenata.
ne može sad ima pacijenta.
onda mi dajte termin, ili ću doći sutra nenajavljena.
pa p.vam materina. e kako me iznervirala.
još joj kažem kako je beba trebala da primi hep vakcinu još 20.okt, ali je stalno odlagano, što zbog ešerihije, što zbog virusa. i da nismo bili u savetovalištu više od 2 meseca, jer dr nam dr nije zakazao. kaže to zakazuje SESTRA. da sestro, ali valjda na doktorov nalog, a ne napamet.
i još kaže, nema veze što nemate lekara, vi ako ste bolesni samo dođete pa vas pregleda dr koji baš radi!!!! znate šta to ne funkcioniše tako. ako imam izabranog, NI JEDAN dr me neće primiti, znam, probala sam i to. i šta onada sa savetovalištem???? hoćete reći da beba od 6 meseci do sviojih godinu dana ne treba da ide na kontrolu, dajte vi meni lepo doktoricu. ili treba da zovem pravnika za zaštitu prava pacijenta?
i zakazala mi za 17.dec.