kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Pa, dobro, Neo, tvoja beba je vec velika, nije strasno, necete dugo.
Tara, vi nemojte kad je magla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
juce sam se psihicki iscedila
danas ce valjda biti bolje
tesi me to sto hoce da siki, i trazi sam cesce da siki, pa kontam bice ok, nije apatican
samo je nervozan ko leptir
ne verujem da ce bas danas da prodje, kontam mozda sutra, m samo da ne predje 38
i ovo vreme vise nije normalno
ne kija, ne kaslje, nema nesto ni pun nosic, jako malo mu izvukla ujutru i uvece, kontam ono standardno....
znaci da utvrdim gradimo, do 38 da mu ne dajem eferalgan vec odma kod dr
msm pu pu, cisto da znamo za ne daj boze
dajem mu, mada sam sada kupila neku hipp dohranu, probiotic, da probam sa njom, od danas, malo pakovanje, taman do kontrole da nam traje pa da tada vidimo sta cemo... ne znam da li to moze da ima efekta nekog...
uspela sam da mu ne povecavam kolicinu dohrane, samo cesce sisa i cini mi se, mada mozda samo umisljam, da se povecava kolicina mleka...
e i htedoh da pitam da li bljuckanje posle podoja uvek znaci da se bebac najeo, tj prejeo?
mislim da ce biti ok
evo sad mu je 37.2
moj mis jutros ima temp 37.5
on je meni vec dva dana vruc, a ja glupaca mu merila temp digitalnim toplomerom koji je pokazivao 36 sa nesto, i ja sinoc rekoh be mogu visr sa verujem da je 36.5
sanse nema, vruc je, kad on mukica 37.2 na obicnom toplomeru
e sad znam da ste rekli da se ne skida, do kolko, do 37.5?! ili?!
zao mi ga, juce ga i grcici mucili, ma haos jedan, srce me bolelo kako je plakao
skinula sam ga jos sinoc u bodic bez rukava i eto vruc i dalje
..jel vam nije pretoplo u stanu, boki..? pisala si o ludoj babi, ne znam da li ste josh kod nje..
Za bebe je 37.5 normalna temperatura, nije povisena.
znam i to, citala sam, ali znikad nije bio tako vruc, zato sam ipak obazriva
Pa, dobro, Neo, tvoja beba je vec velika, nije strasno, necete dugo.
Mozda se stvarno pregrejao? Ja bih pre gledala da temperiram stan a da dete bude normalno obuceno, malo mi ...da bude u bodiju na bretele.
..nikad necu razumeti potrebu ljudi da mrache..
..to pochne sa onim "jaaaao, pa ti si trudna, chestitam, a jel znash kako je moja komshinica nadrljala na porodjaju..?"
a mi smo stigli do "a u tu srednju vam ide cerka, diiiivno, jedan mali od moje koleginice se ispisao proshle godine, kaze mnogo mu je teshko bilo"..
![]()
e umesto ja da panicim, ja koja sam juxce bila sama s njim od osam ujutru do devet uvece a on uzvristao ceo dan
i ja koja nisam spojila duze od sat i po sna , i ja koja ga hranim i brinem i merim temp i ja ga nosim kad place jer samo kod mene hoce
i umesto ja da prsnem nacisto
njih dvojica tripuju uvaljeni u fotelje
pa stvarno, ako nemas sta pamertno reci, cuti
tako mu je isto rekao kako ne valja sto malog nosim kad place
e
tad sam bas ispizdela
prvo moje je dete, drugo ja sam sama s njim i da hocu da kuliram ne mogu
a necu da kuliram jer ja njemu trebam kad kuka i kenjka s razlogom
i onda ovaj moj dodje i prosipa pamet
a on ne moze ni dva minuta da ga smiri kad place vec zove mene
pa videla bih ga sta bi radio sam sa njim
kao navicicu ga na ruke