secam se kada sam za jedno hranjenje uspela mozda da rucno izmuzem 15 ml i odnesem, to je bilo mozda drugi, treci dan
a sestra mi kaze, morate za sledeci podoj doneti vise, bar 20, on sad toliko jede
ja sam prvo bila onako u soku, kako to sad tako, kao u kafani mi narucuje koliko mililitara
ali hvala joj
ja sam se posle toga za sledeci podoj toliko izmuzala za tih dodatnih 5 ml dok nisam skupila toliko i jos malo vise

zainatila se

i super sto je tako bilo
da je bila neka koju boli uvo da mi to kaze, ja ni ne bi znala koliko mom detetu trenutno treba po obroku, i mozda se ne bi toliko muzla....
ovako me je ona svojim komentarom zacnula i naterala da se pomucim
a govorim to jer sam gledala druge mame iz moje sobe i sobe prekoputa kako 'nemaju' mleka, a preskacu izmuzavanje jer misle da je tih 5 kapi nista....
i onda dodju do toga da nemaju ni 5 kapi (govorim sve o zenama sa kojima sam lezala i cija su deca isto bila na intenzivnoj i duze od nas....)
msm,ja nisam imala bebu kraj sebe da mi stimulise mleko, pa sam morala tako 'na suvo' , sama.... moz misliti kad mi sat vremena trebalo rucno da izmuzem toliko, kap po kap....
navijm sat da mu nosim mlekce i u dva i u pet, a one idu do wc da zapale po jednu i gledaju me ko poslednju lujku, kao sto ne spavas....
ali boze dragi, kad mu odnesem to u onoj casi za urin, gore, vratim se nazad u sobu sva srecna i ponosna kao da su odnela ne znam ni ja sta

suvo zlato

mislila sam da ce mi ruke otpasti od te rabote

.... posle kad mi dragi kupio pumpicu bilo mi lakse, ali brzo nas pustise i pumpica mi ispala zaludna investicija
posle sedam dana kad smo stigli kuci,znaci milina...
nas dvoje i niko nam vise ne treba
meni zao sto prvih mesec dana ne traju duze

sad kad pocnu svi da dolaze da ga vide, falice mi jako ....