Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rotf::rotf:

a za ujedanje, i Irina radi to, kad je srecna :lol:
kad se nesto zezamo i golicamo,ona pocne od srece da vristi i cichi i krene da me grize,ali ne jako...mada nekad i zna jace pa zaboli
ja je kao opominjem al dzaba

shta se smejesh, zhiva istina :zcepanje:

i moj mali radi to najvishe kad je srecan, razumem ja da on ne zna vishe kako da se izrazi pa ujeda, ali brate-sestro boli u PM ... pre neki dan me ujeo do krvi ... i josh me gleda dok urlam i smeshka se a ne pushta ... a ja ne smem da trgnem prst, sve mislim povredicu mu zube ili polomiti ili tako neshto :sad2:

Sali PRELEPA JE ali prelepa!!! :)
Hocu i ja devojcicu!!! :rumenko:

Pa sta cekas? ;)

....oooooooooooooo kakva je slatkaaaa dusa jedna, da je svu izgnjavis:heart:

Sali, bebica vam je prelepa :heart: :cmok:

saliiii, preslatka je, stvarno.

Jao hvala vam svima, sad sam ja ponosna kao da sam zasluzna za njenu lepotu :rumenko:

Auuuuu kolika glava!!!! Doduse prelepa. Imam ja sina godinu ipo, plavusan, sta kazes da se dogovorimo vec sada?:D

Inace ovo za veliku glavu bila jedna tema i sala je.

Sally, devojana ti je za desetku..a imam i ja kuci jednog plavusana od 10 meseci, pa cemo se drdoktor i ja natjecati :D

Sally, ja imam jednog deckonju od 15 meseci, jel mogu i ja da se dogovaramo? ;)
mnooooogo ti je ruzna cura, pupupu
nego, gledam sad curicu, gledam neke slike na fejsu nesto ohohoh beba u poslednje vreme (ako, 'iljadili se daBogda, sto bi rekao moj deka)
pa mi nesto doslo.....:whistling:

Oho-ho koliko bracnih ponuda :mrgreen:

lepa devojcica :)

moj pospanko.... definitivno nije jutarnji tip, isti cale njegov :D

attachment.php

ja u nedoumici. danas se srela sa drugaricama mamama iz školice i sve tri počele da umesto jednog podoja daju dohranu, misle da nemaju dovoljno mleka, pa da beba ne gladuje...pitam kako znaš da nemaš dovoljno mleka, kao vidi po grudima. i ond izbacila podoj u tri sata, da kao do uveče pred spavanje bude dovoljno mleka...meni to malo nije logično, nisam htela da pametujem, možda i grešim, ali mislim da će im se ovako sigurno smanjiti količina mleka. žao mi pošto su mi drage, a opet ne bih sad nešto da se pravim pametna.

znači imaju dva podoja (rano ujutru i pred spavanje) i jednu flašicu, tri obroka. kaže jedna da misli d aima manje mleka jer joj se sinak ranije probudi, a druga kaže da neće da zaspi onmah nakon podoja, već je nervozna i kopa joj po majici...šta da im savetujem?

ili da čutim pa neka rade kako misle da je najbolje...
ja uvek rado prihvatim savet ako ima smisla...a ne znam kako one, ne bih da se naljute na mene.

e a meni kuma kaze, za neku njenu, ima cerku koja ce sad 2 godine za koji dan
i kaze dnevno popije 2 litra ...tako je dva, litra...kravljeg mleka dnevno...i to domaceg,nabavlja od neke zene
mala je debela, dr. rece kao mora na dijetu...i ona guska,umesto da detetu smanji to mleko koje ukupno ima oko 1000 kalorija, ona smanjila detetu hranu...kaze kao smanjila joj klopu, a mleko stvarnmo ne moze da smanji,jer mala kao trazi...
:roll:

uvek popizdim kad cujem tako neku nebulozu...jbte dete ti debelo,pije nenormalnu kolicinu mleka koje osim sto goji,nema skoro nista pametno u sebi a smanjujes unos ostalih korisnih namirnica....debil

e a meni kuma kaze, za neku njenu, ima cerku koja ce sad 2 godine za koji dan
i kaze dnevno popije 2 litra ...tako je dva, litra...kravljeg mleka dnevno...i to domaceg,nabavlja od neke zene
mala je debela, dr. rece kao mora na dijetu...i ona guska,umesto da detetu smanji to mleko koje ukupno ima oko 1000 kalorija, ona smanjila detetu hranu...kaze kao smanjila joj klopu, a mleko stvarnmo ne moze da smanji,jer mala kao trazi...
:roll:

uvek popizdim kad cujem tako neku nebulozu...jbte dete ti debelo,pije nenormalnu kolicinu mleka koje osim sto goji,nema skoro nista pametno u sebi a smanjujes unos ostalih korisnih namirnica....debil

Hmmm ... daaa .. u tu bi doshla do izrazhaja moja jezichina ... ja bih joj objasnila, pa makar se naljutila na mene ... tako je nash necaka kao 2ipogodishnjakinja pila 2-2,5 litre mleka na dan, pa se jetrva chudom ischidjavala kako mala nishta ne jede ... :roll:

joj, teško mi da ćutim, to mi je kao da znam nešto ali neću da pomognem....kao da uskraćujem istinu neobaveštenima. ahahahhaha ja kao majka tereza.

jednoj od njih sa kojom sam prisnija, ću reći kad budemo nasamo, pa se nadam da će preneti drugima...

Nece te poslusati.
Jesam li ja tebi govorila, nemoj bebi vodu, narocito joj ne treba caj, jesam li objasnila zasto sve lepo...i tebe sveki ubedila da je dete zedno. :zplez:
I sta, pre neki dan si napisala da kreces sve iz pocetka da ne bi davala.
Dok sam ne ukapiras, dzabe ti bilo ko govori. :)
Ne mozes nekom promeniti misljenje, ako ne zeli da slusa, kazi sta imas, ako vidis da vrte svoju pricu, samo kazes "OK, ti najbolje znas za svoje dete".

I ja bih ranije, sad sam naucila da iskuliram.
Nema efekta, ebiga!

Kad si ti iskulirala zivota ti. :mrgreen:
Ako me ko ubedio da dojim to si bila ti ;)

Ja sam juce snaji lepo napisala poruku i potanko objasnila sta i kako oko dojenja, jer vidim da hoce ali je babe ubise sa pricama 'vodeno mleko' 'nema ga dovoljno' 'place gladan je'
Da se ne bi ja sam njom nagonila ja lepo ispisala sve sta i kako! I napisala joj da na kraju sama odluci sta je dobro i da li moze i zeli. Kaze da se izmuza jer ima rane pa ce ga vratiti na sike.
Mi popodne isli na babine kod nje, ja ulazim u sobu ona drzi flasicu punu mleka... i hrani ga... uzasno puno je popio... ja sam cutala, ona kaze izmuzla se pa je popio i ovo mu dodaje. ja cutim.

Kad si ti iskulirala zivota ti. :mrgreen:
Ako me ko ubedio da dojim to si bila ti ;)

Ja sam juce snaji lepo napisala poruku i potanko objasnila sta i kako oko dojenja, jer vidim da hoce ali je babe ubise sa pricama 'vodeno mleko' 'nema ga dovoljno' 'place gladan je'
Da se ne bi ja sam njom nagonila ja lepo ispisala sve sta i kako! I napisala joj da na kraju sama odluci sta je dobro i da li moze i zeli. Kaze da se izmuza jer ima rane pa ce ga vratiti na sike.
Mi popodne isli na babine kod nje, ja ulazim u sobu ona drzi flasicu punu mleka... i hrani ga... uzasno puno je popio... ja sam cutala, ona kaze izmuzla se pa je popio i ovo mu dodaje. ja cutim.

Tebe sam ubedila obrnutom psihologijom, rekla sam ti da garant neces izdrzati ni tri meseca, a ti iz inata nastavila! :lol: :zplez:
Pogodila sam ti zicu, priznaj!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back