kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Lepotica!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi, ja sam gotova i fizički i psihički.
Luca je jutros zaspala u 6 sati. probudila se u 11, i ja ajd da je odvedem kod pedijatra da vidimo da nije neko zapaljenje grla, uha šta ja znam. juče je radio savetovalište pa nisam mogla, sestra mi rekla danas. stigla sam u 11,45 rade do 13,30.
prvo me nakrpio što nisam odmah došla. T počela u nedelju popodne.kažem mu da je u pon. bio praznik, juče savetovalište. kaže ali i juče su radile laboratorije pa što nisam otiša. kako što pa otkud znam šta da radim????? prvi put je bolesna, ne mogu ja napamet određivati analize...
pa mi kaže to što vi radite nije lečenje, mučimo se 3 meseca sa ešerihijom a vi tako.
kažem mu ne mislite valjda da sam je kriva što mi je bolesno dete???? i da mi ne nabija krivicu. a, ne kaže ja samo iznosim činjenice. kažem mu ali sve što ste dosad rekli smo odradili. ebote svake nedelje nosim urin na analizu, pelenu joj menjam na sat sat i po, stavljam je na nošu 2 meseca. trujem je brusnicom, pa šta drugo da radim.... i kažem , a mopžda nije od eš. nego je virus, prehlada, zub, uši...a on a možda zato što ste je vodili na bazen sa ešerihijom. kažem nismo je vodili sa eš. nego pre nego što smo saznali, a i da je verovatnije da je dobila iz stolice. kaže on onda je nisi presvlačila. ja samo rekla baš lepo od vas pokupila Lucu i izašla iz ordinacije. još mi kaže na odlasku, mala i nemoj da kopaš po internetu. ja ništa. on jel me čuješ. čujem ,nego ignorišem.
i kaže da vadim krv i urin, ajd. otišla ja u PRIVATNU lab, jer mi naravno nije dao uput, oni samo što se nisu onesvestili. kaže mi žena ovo su 4 epruvete krvi iz vene....nije mogla da napipa venu, pa je krenula da je bode u šaku i onako traži venu....Luca se zacenila od plača, jedva smo je držali, meni se smučilo, samo što nisam povratila. i u jednom momentu dreknem , vadite tu iglu, prestanite, ne dam. posle joj izvadili samo ks iz prstića. znači mantalo mi se u glavi. pa jel taj dr normalan.
da i još kaže, dođite popone kod mene u privatnu ord. da joj pogledam uši. pa pogledajte joj sad pobogu. nemože kasno si stigla, tad je bilo možda 12,15. ne mogu te poslati "gore" neće te primiti, smena je. kažem ali napolju piše da radite do 13,30.
sve u svemu. gotovo. zakazala sam popodne kod privatnog dr, onog ijinog što ga hvalila.
iskreno ni ne znam zašto je vodim kod lekara, nema više temp, pluća su joj česta, nosić malo curka. ali ajd, bar me neko uteši da nisam ja namerno ubogaljila svoju bebu.
plakala sam na putu do kuće. davno me nije nešto toliko izvelo iz takta.
Mi se danas urozile..inace joj namerno nisam kupovala nista roze, al eto dobila je na poklon, a sad mi ipak bas slatka u ovome..prava devojcica
![]()
Mi se danas urozile..inace joj namerno nisam kupovala nista roze, al eto dobila je na poklon, a sad mi ipak bas slatka u ovome..prava devojcica
![]()
Mi se danas urozile..inace joj namerno nisam kupovala nista roze, al eto dobila je na poklon, a sad mi ipak bas slatka u ovome..prava devojcica![]()
Auuuuu kolika glava!!!! Doduse prelepa. Imam ja sina godinu ipo, plavusan, sta kazes da se dogovorimo vec sada?
Inace ovo za veliku glavu bila jedna tema i sala je.[/QUOTE]
"estetski neprihvatljiva pojava"necu tu formulaciju zaboraviti dok sam ziva
![]()
Hmmm ... vodi muzha kod nas ne pali, on je mnogo neshto fin ... ali zato kad se je pojavim ... 110 kila (mishicne mase) i imam usta kao kapija i jezik vuchem za sobom jedno dva metra ... Zsuki moja, sledeci put MENE da vodish, da kazhesh da sam ja "tetka" ...pa da vidish kad "tetka" podvikne ...
... i molim te, MENJAJ tog lekara pod obavezno ... moja dr jeste arogantna, ali nije nadrndani skot
nego: jel ima neko ideju kako da malog oduchim od ujedanja ? Ne pomazhe kad "plachem" , kad odem, kad ga ignorishem ... dojuri , baci mi se u zagrljaj i ujede... danas ujeo mm za nogu, ovaj je vrisnuo, shto od bola shto od iznenadjenja ... bojim se da ne krene i drugu decu ili nekog manje poznatog da ujede
![]()
Suki....znaci ne mogu da verujem,kakav je to konj
Slazem se sa Kris,prijavi djubre
i vodi muza obavezno
pa nek muz pita doktora gospodina, sta je ono bese rekao tebi![]()
mislim baš mi se svideo. pragmatičan, brz, prijatan. čak je i poljubio lucu nakon što je pregledao jer je naravno urlala.
.
Sally, ja imam jednog deckonju od 15 meseci, jel mogu i ja da se dogovaramo?
mnooooogo ti je ruzna cura, pupupu
nego, gledam sad curicu, gledam neke slike na fejsu nesto ohohoh beba u poslednje vreme (ako, 'iljadili se daBogda, sto bi rekao moj deka)
pa mi nesto doslo.....![]()
Hmmm ... vodi muzha kod nas ne pali, on je mnogo neshto fin ... ali zato kad se je pojavim ... 110 kila (mishicne mase) i imam usta kao kapija i jezik vuchem za sobom jedno dva metra ... Zsuki moja, sledeci put MENE da vodish, da kazhesh da sam ja "tetka" ...pa da vidish kad "tetka" podvikne ...
... i molim te, MENJAJ tog lekara pod obavezno ... moja dr jeste arogantna, ali nije nadrndani skot
nego: jel ima neko ideju kako da malog oduchim od ujedanja ? Ne pomazhe kad "plachem" , kad odem, kad ga ignorishem ... dojuri , baci mi se u zagrljaj i ujede... danas ujeo mm za nogu, ovaj je vrisnuo, shto od bola shto od iznenadjenja ... bojim se da ne krene i drugu decu ili nekog manje poznatog da ujede
![]()