kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Kad se nisam slognula!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mama oprala ukakanu guzu, sad sikimo, a ovo nam izmedju te dve aktivnosti s web kamerice
okrenuli smo vam guzu![]()
Pogledajte prilog 259708
Saznala da mu je svekrva dok je cuvala Lukija dala sa 2 meseca neprokuvanu vodu iz flase... kao sto mu ja i sada prokuvam kad mu ni tad nije bilo nista.
Ja sad ne znam do kad se voda treba prokuvavati.. malo me zacnulo sto nije kuvala.. al sta znam mozda je u pravu ?
Beatricaa, zaboravih, izvini, koliko je star?
Flaširanu vodu, pogotovo rosu, ja nisam prokuvavala. A davala sam mu da pije. I Humanu smo pravili od te vode. Prokuvavala sam ovu običnu, česmensku, ali jednom sam zaboravila šerpicu preko noći, nisam je oprala. Ujutru, na dnu šerpice - beli talog i to u količini da te Bog sačuvaTada sam odlučila da ipak malo prištedim deci bubrege i da ne piju tu vodu kad god mogu da piju drugu.
Čitam svašta, pa i to da je i ta flaširana voda u najvećem broju slučajeva prevara. Da običnu česmensku vodu malo "dorade" i flaširaju. Ko bi znao... Sve mislim da ako to i rade sa nekim vodama, sa Rosom ipak ne rade. Bar se nadam.
cesmenska ima i hlora u sebi sto bas i nije dobro za malu bebu a mislim da rosa nema....
Saznala da mu je svekrva dok je cuvala Lukija dala sa 2 meseca neprokuvanu vodu iz flase... kao sto mu ja i sada prokuvam kad mu ni tad nije bilo nista.
Ja sad ne znam do kad se voda treba prokuvavati.. malo me zacnulo sto nije kuvala.. al sta znam mozda je u pravu ?
Ima Rosa u staklenoj ambalazi
tzv HORECA program i moze da se nadje u veleprodajama, tipa METRO
opomenule me komsije ispod zbog buke koju pravi moj petnestomesecni sin, jel'te
brate gazi k'o general pa im smeta
a smetaju im i autici i vozici sto im se kotrljaju tockici
hicka im materina svima
Ima Rosa u staklenoj ambalazi
tzv HORECA program i moze da se nadje u veleprodajama, tipa METRO
opomenule me komsije ispod zbog buke koju pravi moj petnestomesecni sin, jel'te
brate gazi k'o general pa im smeta
a smetaju im i autici i vozici sto im se kotrljaju tockici
hicka im materina svima
al ima minerala u flasiranim vodama, kaze mi patronazna bebama bubrezi nisu sazreli skroz i zato im se ne daje voda, ako su dojene, ti minerali su teski za njihove bubrege
Al vreme leti
Sta reci za komsije? Sigurno im ne smeta kada neko pusta narodnjake na maximumuMislim, ako se neko moze zaliti na dete koje se igra
Sad sam se i ja iznervirala.