Daisy 82
Primećen član
- Poruka
- 894
Jednu sedmicu sam bila sa mužem a drugu sa sestrom i bakom. Baka je krenula da kada Una zaspe seka i ja prošetamo 
Vjerovatno ćemo i mi oko ng gore ali još nije sigurno sve zavisi od vremenskih uslova što znači da nisam sa Zlatibora. Ubaciću neku sliku drugi put nemam više strpljenja da se zezam i za ove mi je trebalo pola sata dok sam ih našla, smanjila...
A što se tiče kolica i nisam baš prezadovoljna ali kada u ovom mom selu moraš po narudžbi da kupuješ, preteška su mi i jedva čekam proljeće da pređemo na najlakša i najmanja kišobran kolica-

Vjerovatno ćemo i mi oko ng gore ali još nije sigurno sve zavisi od vremenskih uslova što znači da nisam sa Zlatibora. Ubaciću neku sliku drugi put nemam više strpljenja da se zezam i za ove mi je trebalo pola sata dok sam ih našla, smanjila...
A što se tiče kolica i nisam baš prezadovoljna ali kada u ovom mom selu moraš po narudžbi da kupuješ, preteška su mi i jedva čekam proljeće da pređemo na najlakša i najmanja kišobran kolica-

Znači kada odem na Zlatibor da šetam oko maxija 

: jos mi nisu vratili auto pa vozim muzev... A njegov auto ko cudoviste... Kao neko dete sam... Svaki dan negde idem, samo da se provozam... hahahhahhaha.. juce otisla da vidim ogradice, mm me zove posle nekog vremena, pita Gde si? , ja svratila u radnju... kaze on:Ti kad se docepas auta samo skitas. ahahahahhahahah...