Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Али зато идете прекосутра кад и ми да примите вакцину Пентаксим.UZ prosao dobro, ne moramo vise na kontrolu:

Данас су у Русији неке бебе отроване адаптираним млеком.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али зато идете прекосутра кад и ми да примите вакцину Пентаксим.UZ prosao dobro, ne moramo vise na kontrolu:

..ako je doktorki takva praksa, nije dunja ni prva ni poslednja.. 

Posto idemo sutra na UZ kukova, taman mogu i njih da pitam kako da vezbamo. Meni bezveze da samo lezimo na ledjima i gugucemo, a i on se bas raduje kada nesto novo radimo (danas smo se valjali po krevetu, tj okretala sam ga i bas se nauzivao, razvukao je osmeh od uva do uva), ali ne smem nista na svoju ruku da radim. Pitacu sutra pa taman da vam javim sta su mi odgovorili.
..na krevetu, podu, gde god da se zateknemo..
..preponosna sam na sebe.. 
november, danas sam videla one pahuljice 7korn. na njima pise od 6 meseci. sto ih ti jos ne dajes? cini mi se da si nedavno napisala da cekas. ili tripujem?

..i ja tako, kvinsi....na krevetu, podu, gde god da se zateknemo..
..privodim kraju shivenje....preponosna sam na sebe..
..vecherasKe cu da zavrshim, sutra proba i slichice..![]()

, pa da ga kupamo. Ima li neki trik kako ga dati a da ne pljune?..htela sam da uvedem prvo teletinu i piletinu, a i pocheli smo sa vocnim obrokom pa mu je sve to novo..
..ja uvodim uvek po jedno, bar po tri dana, a meso svaki drugi dan pa je to shest dana, pa drugo meso, i tako, prodje vreme..
..josh sutra shljiva, treci put, pa cemo prekosutra gluten..![]()

Merila sam mu temperaturu 37.4'C, pa sam dala Eferalgan koji je pljunuoCekam da se probudi, pa da opet izmerim
, pa da ga kupamo. Ima li neki trik kako ga dati a da ne pljune?

Merila sam mu temperaturu 37.4'C, pa sam dala Eferalgan koji je pljunuoCekam da se probudi, pa da opet izmerim
, pa da ga kupamo. Ima li neki trik kako ga dati a da ne pljune?

Ja vam zene rekoh trik.
Jexy,ja to ne racunam u vezbe.
Danas se Dunja prvi put skroz podigla iz polulezeceg u sedeci,samo sto jos naravno ne drzi ledja cvrsto pa se savila i uhvatila onu preckicu.Radnja se desava u kolicima.
za Dunju. Svaka cast.
, ako ponovo trebam dati, bar cu znati kako. Znaci mogu u par navrata da mu dam tu kolicinu ne moram "odjedared" vec mogu malo pomalo (tu ne mislim satima da mu dajem vec u roku od 10-15 minuta)Jexy,ja to ne racunam u vezbe.

... i prevrcete ih ... aaaaa
... niko mi ne reche da se to sme raditi , sve chekam da se on sam prevrne ... mislim stavljam ja njega na stomak i pokazujem mu razne igrachke da se pridigne tako, a na ledjima ga mamim isto , i zna da se okrene na stranu ali nikao da se prevrne ... ja vezhbam sa njim samo ono shto smo u shkolici dobili izfotokopirano , a i to samo tu i tamo , jer malisha uopshte ne saradjuje , naprimer treba da mu savijam noge a on ih ukruti u izcepa se od smeha 

Vi svi vezhbate sa bebanima ... aaaaa... i prevrcete ih ... aaaaa
... niko mi ne reche da se to sme raditi , sve chekam da se on sam prevrne ... mislim stavljam ja njega na stomak i pokazujem mu razne igrachke da se pridigne tako, a na ledjima ga mamim isto , i zna da se okrene na stranu ali nikao da se prevrne ... ja vezhbam sa njim samo ono shto smo u shkolici dobili izfotokopirano , a i to samo tu i tamo , jer malisha uopshte ne saradjuje , naprimer treba da mu savijam noge a on ih ukruti u izcepa se od smeha
primio i on Pentaxim 12tog, i posle dva dana imao povishen t, a i danas opet ... i sad je krenulo i da skache ... u ponoc merim ponovo ... kupali smo ga u malo hladnijoj vodi, valjda ce biti ok, bili smo na 37.3![]()
(mislim to sto ga ne stavljam na stomak). Sa jedne strane znam da nase babe nisu vezbale sa bebama i pravile nauku o tome, pa su ipak imale zdravu decu, ali sa druge strane volem da uradim sve sto je u mojoj moci da se sto bolje razvije, narocito sada dok je mali. Trece, te vezbice mogu biti veoma zabavne.