kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
majo, vidim kod vas sve bolje sa spavanjema ja tacno ne znam sta vise da radim od umora i nespavanja. kako je staiji, kod nas sve gore, umesto bolje. sada se nocu budi na 4, nekada 3 i po sata da jede, umesto da spava duze. vise nema ni onih 5 sati nakon kupanja, pebacio je na 4
. ne znam, mozda mu je malo 180ml. sinoc je zaspao oko 9 (jeo je u 8), provristao oko 12, jeo, vristoa oko 2.30, nosila ga do pola 4, tada jeo, provristao u 6, nosila ga pola sata da se smiri, onda je kakio, spavao sat vremena i u 7.30 opet jeo i jos malo spavao. ovako lose nije bilo skoro, ja ne znam sta mu i sta da radim da poporavim situaciju
![]()
Kvinsi, ima dece koja prosto ne vole da budu sama, cini mi se da je to, a ne glad.
Takva deca konstantno zahtevaju dodir majke.
Velika je to robija, znam iz iskustva, ali probaj da ga stavis da spava pored tebe.
Ako bude mirna noc, skini jednu stranu ogradice kreveca, pa privuci uz vas krevet da bi spavao pored tebe, a opet u svom krevecu, bolje nego izmedju vas, bar cete vi biti opusteniji i posle ces ga lakse pomeriti i odvojiti.
To je meni pomoglo, nikakvo kljukanje hranom pred spavanje nije imalo efekta.
Ebiga, neka deca su zahtevnija od druge i ne vredi, to je tako.

?

.... ima li ona josh kojeg sina, a da ne zna za njega ?
... ovaj moj muzh, kad bi mogao , oprao bi celu sobu dezinfikantom ...