november child
Elita
- Poruka
- 18.222
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Juce spavala od 17h do 22h,jedva je uspavala u 12 i onda je krenulo budjenje na svakih sat.Isto tako super raspolozena.
Sto zuris za savetovaliste.Jel malac ima neki problem?Nama su poslednje dve kontrole bila na po mesec i po cekanja.
. Danas smo punih 7 nedelja i imamo 5.670kg, tj za dve nedelje je dobio 520gr. Kaze dr da su mu poceli zubi rasti, navodno su tvrdi desni pa je to znak. Vidim ja trpa desnu saku u usta (zato je povracao pre dva dana jer sam ga svaki put dojila, jer je to pre bio znak da je gladan
) ali sam mislila da je prerano jos za zubice. Da li neko zna cime se mazu desni za ublazavanje nicanja zuba?
. Ja rekoh nemoj tako, jednom nedeljno odem sa prijateljicom u Mercator u kupovinu, cak smo prosli put popili i toplu cokoladu
. 

Malac je super,mi sa punih 4 meseca imali 5750g.
Nama je poslednji Pentaxim 17.januara.
Za desni imaju specijalni gelovi.
Dunja je postavila svoj rekord u spavanju.Zaspala je u 18,probudili je u 22h okupali je ,nahranili.Odmah je zaspala i probudila se jutros u 6.Prvi put se nacisto poprecila u krevetcu.

Isli smo u savetovaliste samo da ga izmere i da pitam par stvari. Prebacili su nam redovnu kontrolu na kojoj prima Pentaxim za 18,januar, da ne idemo isti dan i na vakcinu i na UZ mozga. Danas smo punih 7 nedelja i imamo 5.670kg, tj za dve nedelje je dobio 520gr. Kaze dr da su mu poceli zubi rasti, navodno su tvrdi desni pa je to znak. Vidim ja trpa desnu saku u usta (zato je povracao pre dva dana jer sam ga svaki put dojila, jer je to pre bio znak da je gladan
) ali sam mislila da je prerano jos za zubice. Da li neko zna cime se mazu desni za ublazavanje nicanja zuba?
Moj suprug kaze "sva sreca da imas ove virtualne drugarice, inace bi ti socijalni zivot bio nula". Ja rekoh nemoj tako, jednom nedeljno odem sa prijateljicom u Mercator u kupovinu, cak smo prosli put popili i toplu cokoladu
.
Tako da drage moje virtualne prijateljice saljem vam jedan veliki![]()
.... dobro je ovo , shto su ti prebacili Pentaxim, dushica mala, josh i UZ taj dan , jadnik , bilo bi bash surovo prema njemu ...
... pre podne oko 10, pa popodne se tako probudio jadnik , a bash je lepo spavao ... i uveche , isto , zaspi jadnik posle kupanja i hranjenja , i onda ga ovo snadje, a posle se obeznanio i spavao od 9 do 2.20 .... mada je ovo bolje nego kad je jeo Novalac AR 
Birice i vi ste veliki.
Zaboravila sam jel mu dajes sta protiv grcica?

... al' shta je muzh dobio od mene 

..pa vi kao da ste u porodilishtu..
..nemam savet..
). ne znams ta mu je, takav je poslednje 3 noci. ponekad imam osecaj da ga boli stomak, jer zna da se smiri kad se isprducka, a ponekad izgleda kao da je cisti bes iz meni nepoznatog razloga. place i vrsiti zatvorenih ociju, jedva ga smirim. veceras cu posle kupanja da mu dam 210ml, da vidim hoce li duze da spava. a opet, plasim se da mu ne preopteretim stomacic, da mu nije previse. ne znam bre vise nista

ja sve kao necu da mu dajem vise od propisanog na kutiji, jer je bucko, ali evo za 5 dana puni 4 meseca, pa mozemo i "zvanicno" da predjemo na 210ml. bumbar ce imati onda uskoro 10kg, kojim tempom napreduje, a ja cu da okilavim i obesim ruke do zemlje![]()

Zaista se ne razumem u ove stvari (koliko se daje kada), ali mislim da je bezveze gledati te tabele. Nisu sva deca ista. Neka su aktivnija i veca, pa im treba i vise, a neka su mirna i manja pa se zadovolje sa manje. Jedino mozda da mu prvi put das preko dana vecu porciju, ako mu je slucajno previse, da mozes da ga lakse pratis preko dana nego uvece. Ali ponavljam, ja to samo onako laicki kazem![]()
Ja sam nasla svoj bebeci karton i vidim da sam sa oko 3.5 meseca imala 5.5kg. Ovaj mali zečić me šiša dva meseca. Mada nije on debeo, ima malo "rezerve" ali je daleko od toga da je debeo. A sa druge strane i duži je dosta od mene![]()

Jel vazi za kashice isto kao i za adapt.mleko, kad se jednom smucka, baca se ostatak?
Ili moze da se ostavi u frizider pa da se podgreje sutradan, ako se napravi vise, kao sto sam ja napravila kao da cu da nahranim vojsku a ne jedno dete od 4,5 meseca
a inace sam kupila ovu ciniju
![]()
kaze da moze u frizider pa u mikrotalasnu...

Ju, mi smo imali sa 9 nedelja 5690 .... veliki je tvoj , mashala ....... dobro je ovo , shto su ti prebacili Pentaxim, dushica mala, josh i UZ taj dan , jadnik , bilo bi bash surovo prema njemu ...
Ja sam nocas prevrnula Internet, da vidim shta sa ovim mojim da radim ... juche je imao tri napada grcheva sa vrishtanjem i zacenjivanjem do nedisanja... pre podne oko 10, pa popodne se tako probudio jadnik , a bash je lepo spavao ... i uveche , isto , zaspi jadnik posle kupanja i hranjenja , i onda ga ovo snadje, a posle se obeznanio i spavao od 9 do 2.20 .... mada je ovo bolje nego kad je jeo Novalac AR
... tako da sam se vratila na Humanu, a shto se bljuckanja tiche, posle hranjenja nosanje sat vremena uspravno, pogledamo sve zhivo po stanu, pa se valjda i to pomalo smiruje ... koliko sam shvatila , trebao bi da ima proliv ili jako retku kaku da je to intolerancija na mleko ... a on to, hvala Bogu , nema ....
ja mislim da ih i ne treba bas bas navikavati na totalno sterilnu hranu
nisu vise u maminom stomaku, i treba malo i oni da se nauce na suzivot sa m.o.