Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi dosli od dr, i grlo mu je malo otecheno i crveno
i naravno moja sveki je odmah pokupila i oprala igracke jer on to stavlja u usta pa mu je grlo eto crveno zbog toga :dash:
a sto ga deda nosa skoro po ceo dan a ima infekciju uha i grla to joj nije palo na pamet,joj bre

dobar mi je mali
kasljucao je malo nocas i nesto je stenjao, al se nije budio...jede malo slabije, zbog tog malo tezeg disanja mu je i vucha otezana
al nije ni lose, spavao pre podne, malopre zaspao opet...ispirali fizioloskim, sipali kapi...videcemo
a i moji se malo primirili, sveki komentarisala jutros "a i mi non stop po lekarima, ko zna sta smo pokupili.." tako da...
bice sve to ok...

Еспумисан јел то чај или капи? Користи ли неко Бебилион чај? Чини ми се да овај Бибилиби не помаже. Био Гаиа капи против грчева смо баталили одавно.

Еспумисан јел то чај или капи? Користи ли неко Бебилион чај? Чини ми се да овај Бибилиби не помаже. Био Гаиа капи против грчева смо баталили одавно.

Bio Gaia nije PROTIV grcheva , one pomazhu brzhem razvijanju crevne flore, koja reguliche grcheve ... ali ako je dete veoma kolichno , one su kao sveta vodica - nit odmazhu nit pomazhu ... Espumisan su kapi, daju se sa hranom ili pre podoja , svaki put po 25 kapi ... one razbijaju vece gasove na manje mehurice, pa dete manje ima grcheve i lakshe prducka .. ne apsorbuju se , pa mogu da se daju od prvih nedelja ... Bibilibi chaj , paaa , neki moji prijatelji se kunu u njega, a kod mog malog je toliko razdrmao creva, da je ovaj vrishtao 4 sata ... Bebilion nisam koristila , ne znam kakav je , on pije Humanin chaj od komoracha valjda i kima, tako neshto ... i dosta je dobar ... dosta dobro prducka i od njega ... :D

jok Kvinsi, ovaj
1169.png

imate samo čaj od komorača Hippov koji se može davati od nedelju dana starosti..to je ovaj...odličan je kao Humanin,pa kad ne nalazite jedan,možete kupiti ovaj drugi...ima ga i u apotekama i u prodavnicama,u Aksi sigurno..

taj koji ti koristiš november sadrži i kamilicu i anis,i zbog anisa ne sme da se koristi ranije,a ovaj samo komoraču koji ja i dan danas koristim kada ga bolucka stomak......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back