Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
sto se tice bljuckanja, moj bumbar cesto bljucne posle jela, posebno ako ga nosimo, pa krene da se savija da sedne ili uopste bude nemiran na rukama.
inace, noca skoro oka nisam sklopila koliko je nemirno i nervozno spavao, stenjao i okretao glavu. ako ne reagujem davanjem cucle ili caja, pocinje plac. on bi stalno nesto da vuce
skratio je i vreme izmedju obroka nocas, prvi put za pola sata, a jutros za ceo sat. ne znam jel mu 180ml postaje premalo, ili je trazio od nervoze. uglavnom, za par dana puni 4 meseca pa cu da vidim da li cu odmah morati da povecam dozu na 210ml.
inace, noca skoro oka nisam sklopila koliko je nemirno i nervozno spavao, stenjao i okretao glavu. ako ne reagujem davanjem cucle ili caja, pocinje plac. on bi stalno nesto da vuce

skratio je i vreme izmedju obroka nocas, prvi put za pola sata, a jutros za ceo sat. ne znam jel mu 180ml postaje premalo, ili je trazio od nervoze. uglavnom, za par dana puni 4 meseca pa cu da vidim da li cu odmah morati da povecam dozu na 210ml.
... i sve je bilo gore i gore kako je postajao aktivniji ... uglavnom nije izdrzhao ni 3 sata izmedju obroka, uvek bi trazhio 15 pa i 20 min ranije
... mnogo me brine ovo , ja sam laktoza netolerantna( ovo je potvrdjeno) ali ne mogu ni mleko bez laktoze da pijem, pa mislim da sam i na josh neshto intolerantna ... samo kozje mozhe ... pa me brine da i on nema neki takav problem ... a mnoooogo me nervira i muzh i sveki koji vichu : ma procice, nema on alergija 

Dvojke su se pojele, ima samo pokvarene ostatke dvojki, gledj skinuta i sa ostalih zubića, tuga, tuga šta smo dozvolili