Neo-wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.548
naravno
nisi valjda mislila da cu sama da se sisam![]()
ima zena koje umeju same da se osisaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno
nisi valjda mislila da cu sama da se sisam![]()

Pogledajte prilog 267472
nas ovih dana poveo bas da zanma i ovaj drveni dzim, a vrteska iznad krevetca je postala pravi hit : )

Pogledajte prilog 267472
nas ovih dana poveo bas da zanma i ovaj drveni dzim, a vrteska iznad krevetca je postala pravi hit : )
medenjak
Pogledajte prilog 267472

ne znam jesam li dvaput... slabo se inace sminkam

Tara, ako već nemaš drugog rešenja, povedi i bebu.
Mislim, videla sam jednom jednu mamicu u čekaonici kod ginekologa, sa bebom u onoj nosiljci kao jaje, šta li je već.
Kako je uspela, ne znam, ali kontam da je izvodljivo
Mada sam ja u takvim situacijama sve živo pomerala za neki drugi dan![]()
i ne treba da ga vods u dz, ne zbog deranja, derace se, pa ce prezivetui nekakoma nema sanse, pa za isli da u toku pregleda pocne da vristi i place, ko ce gacuvati tada itd?.
nema sanse ni da pomeram jer se ceka po 3 nedelje da zakazes pregled..
sranjcesve u svemu, jedino da povedem i njega i neku drugaricu pa da ga ona cuva tih 15 min koliko traje sam pregled

super je on napredovao, javi kako je podneo vakcinu, msm ako ste primili tu drzavnu?
ja se jos nesto lomim dal da uzmem pentaxim, ne znam...
verovatno cu uzeti
nama kontrola tek prvog februara, znaci, nekih sest nedelja od one kontrole i bila bih prezadovoljna kada bi imao bar 800 grama vise, mada ne smem da se nadam
ne deluje mi da je tezi kilogram od tada.... videcemo...
tada bi trebao i tu drugu vakcinu da primi jer tada nisam htela da je primi...

a trudnice i babe s urinarnim infekcijama ne mogu da budu prehladjene i gripozne?ma ja pomenuh samo, nama je za ginekologa odvojeno pa tamo su ili trudnice ili babe sa urinarnim infekcijama sto se ne prenosi vazduhom
inace sam ja samo jednom morala po licnu kartu sa njim, plakalo mi se
sto se napredovanja tice, bilo kakav pomak na gore u kilazi je dobar znak
pisala sam vec da su sestri predlagali dohranu svi sem jednog lekara jer je za mesec dana jako slabo napredovala, ali ipak je bilo pomaka
nastavila dojenje pa je doslo sve na svoje
sto ne znaci da je tako sa svima, samo pominjem
a za vakcine sam kao curka, zvrcnu nas iz doma zdravlja i ajde idemo
prestala sam vise da pratim jer sam imala haos obaveza kad smo poceli, znam, nije opravdanje, ali mi bilo lakse da lekar koji nam je kucni prijatelj vodi racuna o tome
i za sad je sve super
a trudnice i babe s urinarnim infekcijama ne mogu da budu prehladjene i gripozne?