tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
i samo da dodam da federara ic ne volim, al mi zato nadal mnogo drag, parava je coka : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

narucila prvu turu modernih platnenih pelena....pokusacu pa cemo videti....5 kom, 3 poket pelene i 2 sa uloscima na drikere i jedan cover....bas bih volela da mi uspe....

Ja kad sam otisla kod frizera, posto mene feniraju sat vremena minimum, zadrzala sam se ukupno skoro 2 sata, i morala sam da zvrckam odande da vidim jel ona place i tako to
A ona kulirala, nisam joj falila uopste
Mada sam je neposredno pre toga podojila, i odmah po povratku kuci..

joj i meni opada jezivo, uopste nisam mogla da verujem kada sam videla, do su grumeni kose kada je perem posebno
a u trudnoci mi je bas bila buja i lepa, sad ce opet da se vrati na staro, em tanka em retka

malo ti to 5
ja cu krajem nedelje naruciti jos 11 pelenica, da mogu baaas da se opustim i da ne kalkusem kolko imam prljavih, kolko cistih i suvih
inace, ja danas odlucila da je danas MOJ dan
danas cu da se osisam, ofarbam, nasminkam![]()

..upravo u tome je stvar, normalno opada 40-70 dlaka dnevno, zamenjujuci se novim,
a u trudnoci hormoni sprechavaju opadanje skoro sasvim..
..pa onda kad se porodish krene da opada sve ono shto je trebalo mesecima pre toga..![]()