Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ah, spavanje na stomaku, načekala sam se u trudnoći pa i neko vreme nakon porođaja :zaljubljena:
zamalo da crknem jer n'umem drugačije da spavam!!

a kakva je to zavera sa kolicima.. sve bebe se komiraju od spavanja kad ih dohvati vazduh, ja ovog mog, da priznam, ne šetam često, ali da zaspi u kolicima.. jok :mrgreen:

ne samo da spava celu setnju nego nastavi jos dobrih sat -dva i kod kuce, u kolicima, samo mu otkopcam skafander, on ostane u krznu i komira se
bas se pitam kako ce reagovati kasnije malo kada bude budan, da li ce voleti kolica podjednako

stigli sa uz kukova, kaze dr da su mu kukovi dobri (I B sta god znacilo), ali da nosimo povoj do treceg meseca konstatno a onda da mu skidam preko dana kada je aktivan, pa na kontrolu sa 4-5 meseci
kao fizioloski nisu zreli poptuno, sto je za taj uzrast normalno

to mi je olaksavajuca okolnost, sto je zima, plus sto ona kaze da ni njemu ne smetaju, tek eto od treceg meseca da mu skidam lreko dana, tada je on aktivniji itd...
a i laksi je za baratanje sa povojem iskreno, kada mu skinem nekad pre kupanja imam utisak da je sav ko pero lagan i krsan : )

nama za široko povijanje napomenuli po izlasku iz porodilišta
kod kuće pakao, nije nam bilo ispod 30 stepeni u sobi ni uveče :(
tako da nisam ni stavljala, otišli na kontrolu sa 2 meseca, čini mi se, niti je pitao stavljamo li niti rekao da treba, samo da je sve ok

Ja kad sam otisla kod frizera, posto mene feniraju sat vremena minimum, zadrzala sam se ukupno skoro 2 sata, i morala sam da zvrckam odande da vidim jel ona place i tako to :mrgreen:
A ona kulirala, nisam joj falila uopste :p
Mada sam je neposredno pre toga podojila, i odmah po povratku kuci..

Ja kad sam otisla kod frizera, posto mene feniraju sat vremena minimum, zadrzala sam se ukupno skoro 2 sata, i morala sam da zvrckam odande da vidim jel ona place i tako to :mrgreen:
A ona kulirala, nisam joj falila uopste :p
Mada sam je neposredno pre toga podojila, i odmah po povratku kuci..

tako cu i ja, prvo da se nasiki, i onda krecem, a tu sam na 5 minuta od stana, ne daleko :)

joj i meni opada jezivo, uopste nisam mogla da verujem kada sam videla, do su grumeni kose kada je perem posebno
a u trudnoci mi je bas bila buja i lepa, sad ce opet da se vrati na staro, em tanka em retka

..upravo u tome je stvar, normalno opada 40-70 dlaka dnevno, zamenjujuci se novim,
a u trudnoci hormoni sprechavaju opadanje skoro sasvim..
..pa onda kad se porodish krene da opada sve ono shto je trebalo mesecima pre toga.. :)

malo ti to 5
ja cu krajem nedelje naruciti jos 11 pelenica, da mogu baaas da se opustim i da ne kalkusem kolko imam prljavih, kolko cistih i suvih :)

inace, ja danas odlucila da je danas MOJ dan :D
danas cu da se osisam, ofarbam, nasminkam :D

znam da je malo ali ovo je cisto za probu....necu da se zalecem jer nisam sigurna da je to za mene....bas imam zelju da mi se pokazu ok i ako bude tako kupicu ih jos koliko treba....

..upravo u tome je stvar, normalno opada 40-70 dlaka dnevno, zamenjujuci se novim,
a u trudnoci hormoni sprechavaju opadanje skoro sasvim..
..pa onda kad se porodish krene da opada sve ono shto je trebalo mesecima pre toga.. :)

sasvim netačno se ovo pokazalo kod mene z:(z:(z:(
meni u trudnoći POLA kose opalo...a posle porođoja još četvrtina....
jedva da je nešto ostalo od moje divne kosurdače.

sad tek nekako počinje da dolazi sebi...
ja sve naopako. što i liči na mene. ne volem šablone ahahahhahaha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back